Nissan 370Z Nismo 2015: Στα άκρα!


Το πιο “καυτό” Ζ αποκτά κοσμητικές και μηχανικές αλλαγές.

  • 19/5/2014

Η Nissan αποκάλυψε στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, στο πλαίσιο της σύναξης ZDayZ των μελών μιας Λέσχης που ασχολείται με την Ιστορία των σπορ αυτοκινήτων της ιαπωνικής εταιρείας, την αναβαθμισμένη έκδοση του 370Ζ Nismo.

Η κορυφαία σπορ έκδοση του 370Ζ έχει ελάχιστα τροποποιημένα φωτιστικά σώματα με λυχνίες LED, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και μαρσπιέ με πτερύγια κόκκινου χρώματος, νέες ζάντες 19 ιντσών, μικρότερη πίσω πτέρυγα και αλλαγές στην ρύθμιση της ανάρτησης.

Για πρώτη φορά στο 370Ζ, τώρα προσφέρεται η επιλογή αυτόματου κιβωτίου 7 σχέσεων με τεχνολογία Downshift Rev Matching (DRM) και μοχλοδιακόπτες αλλαγής ταχύτητας πίσω από το τιμόνι. Η άλλη επιλογή είναι το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο κοντών σχέσεων. Ο κινητήρας παραμένει ο ίδιος 2.7 V6, ισχύος 350 ίππων.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές αφορούν στα -επενδεδυμένα με δέρμα και alcantara- σπορ καθίσματα της Recaro, καθώς και στην προαιρετική επιλογή οθόνης αφής 7 ιντσών με νέο σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας και Bluetooth, μεταξύ άλλων.