Πιθανή η δημιουργία της M4 Gran Coupe από την BMW


Σύμφωνα με δημοσίευμα στον βρετανικό τύπο, τα στελέχη της BMW εξετάζουν το ενδεχόμενο δημιουργίας και της έκδοσης Gran Coupe για την καινούργια M4.

  • ΠΗΓΗ: ROAD AND TRACK.
  • 12/5/2020

H καινούργια γενιά της BMW M4, ως γνωστόν, θα κατασκευάζεται σε coupé και cabriolet έκδοση, όπως συμβαίνει και με την καινούργια Σειρά 4. Όμως, σύμφωνα με όσα δημοσιεύτηκαν στον αγγλικό Τύπο, τα στελέχη της γερμανικής εταιρείας εξετάζουν το ενδεχόμενο να προσθέσουν και την Gran Coupé εκδοχή του νέου μοντέλου, στις επιλογές των υποψήφιων αγοραστών.

Προς το παρόν, αυτή η πιθανότητα είναι στο στάδιο της αξιολόγησης από τα στελέχη της BMW για το κατά πόσο θα ήταν επικερδής η προσθήκη και της τρίτης επιλογής αμαξώματος. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι πιο απλές εκδόσεις της Σειράς 4 Gran Coupé είναι αρκετά δημοφιλείς στις αγορές της Κίνας και της Βόρειας Αμερικής, όπου περίπου οι μισές από τις πωλήσεις του μοντέλου αφορούν στο συγκεκριμένο αμάξωμα. Το γεγονός αυτό αποτελεί μια θετική ένδειξη και ίσως βαρύνει θετικά για τη δημιουργία και της M4 Gran Coupé. Ωστόσο, πρέπει να συνυπολογιστεί και το ενδεχόμενο η ύπαρξή της να ανταγωνίζεται τις πωλήσεις της νέας Μ3, κάτι που θα πρέπει να αναλυθεί διεξοδικά από τους ανθρώπους της BMW, πριν την όποια οριστική απόφασή τους.

Διαβάστε, επίσης: Η νέα BMW Σειρά 4 Coupe αποκαλύπτεται.