Porsche Exclusive: Εξατομικεύοντας την 911


Το «customizing», ακόμα και μιας Porsche 911, ποτέ δεν πεθαίνει!

  • 10/2/2014

Ο οίκος Porsche Exclusive, που δημιουργεί εξατομικευμένες Porsche ήδη για σχεδόν τρεις δεκαετίες, το κάνει ακόμη! Πρόσφατα παρουσίασε το τελευταίο του δημιούργημα, μια Porsche 911 Turbo σε ειδικό χρωματισμό Lime Gold Metallic, στην έκδοση των 3.8 λίτρων και των 520 ίππων του γερμανικού σπορ αυτοκινήτου.

Αν νομίζετε ότι είναι μόνο το ιδιαίτερο, μοναδικό χρώμα που κάνει αυτή την 911 ξεχωριστή, γελιέστε. Το Porsche Dynamic Light System (PDLS), με προβολείς Bi-Xenon, περικλείεται τώρα αλλού από φιμέ και αλλού από καθαρά κρύσταλλα, ενώ εξατομικευμένες είναι και οι ζάντες 20 ιντσών Sport Classic.

Αντίστοιχα διακριτικές, αλλά εμφανείς, είναι και οι παρεμβάσεις στο εσωτερικό. Πρώτον, με το συνδυασμό επιφανειών από ανθρακονήματα (στην κεντρική κονσόλα και στην πόρτα) και δέρμα δύο τόνων, σε χρώματα Agate Grey και Lime Gold.

Δεύτερον, με την ίδια τη διακοσμητική ραφή Lime Gold στο ταμπλό, στις πόρτες και στα καθίσματα Sports Plus, στους αεραγωγούς, στην κολώνα του τιμονιού, στο τούνελ της μετάδοσης και στα πίσω καθίσματα. Ακόμα και τα χαλάκια είναι εξειδικευμένα σε αυτή την έκδοση, με δερμάτινες άκρες!

Η 911 Lime Gold Metallic είναι μόνο μια πτυχή του -διακριτικού- τρόπου και των υλικών με τα οποία εξατομικεύει μια Porsche o οίκος Porsche Exclusive. Κάθε παραλλαγή και λεπτομέρεια του «costumizing» -όπως φυσικά και η τιμή τους- βρίσκεται στα λεπτά γούστα του ιδιαίτερου πελάτη της.