Πρόγευση από το νέο Opel Astra TCR


Στις 15/10 τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου αγωνιστικού.

  • 8/10/2015

Η εξέλιξη του νέου Opel Astra TCR για το νέο, αλλά ήδη πολύ επιτυχημένο Πρωτάθλημα Touring Car Racing (TCR) προχωρά  σύμφωνα με το σχέδιο. 

Το αυτοκίνητο τουρισμού για αγώνες customer που βασίζεται στο νέο Opel Astra θα αποκαλυφθεί στο κοινό για πρώτη φορά στην επίσημη παρουσίαση του TCR, στο Σιρκουί Jules Tacheny στη Βελγική πόλη Mettet στις 15 ΟΚτωβρίου, 2015.

Το Astra TCR, που εξελίχθηκε από τη Opel Motorsport σε συνεργασία με την τεχνολογική εταίρο Kissling, διαθέτει δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα με ιπποδύναμη σχεδόν 330 hp και ποικίλες τεχνολογικές καινοτομίες.

Το αγωνιστικό αυτοκίνητο θα συνεχίσει τη μακροχρόνια παράδοση της Opel στο customer racing με ένα συνδυασμό προδιαγραφών προ-παραγωγής, υψηλών επιδόσεων και εντυπωσιακής τεχνολογίας.

Το Πρωτάθλημα TCR που λανσαρίστηκε για τη σεζόν του 2015, προσφέρει το τέλειο αγωνιστικό πεδίο για επαγγελματικές ιδιωτικές ομάδες. Χάρη στην τρίπτυχη φιλοσοφία του, ένα όχημα TCR μπορεί να αγωνίζεται σε εθνικά και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα καθώς και στο παγκόσμιο TCR International - όλα έχουν ακριβώς την ίδια έγκριση Tύπου. Η Γερμανία έχει το δικό της αγωνιστικό πρωτάθλημα TCR, το ADAC TCR Germany. Επιπλέον, μία κατηγορία TCR θα λανσαριστεί για τον 24ωρο αγώνα ADAC στο θρυλικό Nürburgring, ενισχύοντας την παρουσία του Opel Astra TCR.