Renault Twingo GT: Με 110 ps από τον βελτιωμένο 0.9 TCe


Πρεμιέρα στον GoodWood και με την επιμέλεια της Renault Sport.

  • 9/6/2016

Τα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα και το Twingo GT θα εμφανιστεί στην γιορτή της ταχύτητας, που δεν είναι άλλη από τον GoodWood Festival of Speed που θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 26 Ιουνίου.

Πρόκειται για μια έκδοση που έχει επιμεληθεί η Renault Sport και η οποία φέρει περισσότερες βελτιώσεις στον αισθητικό τομέα και το set up, παρά στην απόδοση του κινητήρα.

Το Twingo GT εφοδιάζει ο 0.9 TCe απόδοσης 100 ίππων, με την κίνηση να περνά φυσικά στους πίσω τροχούς μέσω 5τάχυτου κιβωτίου, με διαφορετική κλιμάκωση για βέλτιστες επιδόσεις. Για αυτόν τον λόγο, προβλέπεται νέο σύστημα εισαγωγής αέρα και επαναχαρτογράφηση του 0.9TCe, ενώ νέες ρυθμίσεις υπάρχουν στην ανάρτηση, στο ESP (πιο διακριτική η εμπλοκή του) αλλά και στην υποβοήθηση του τιμονιού.

Οι αισθητικές διαφοροποιήσεις εντοπίζονται στους τροχούς των 17 ιντσών, τους πλαϊνούς αεραγωγούς, τη διπλή απόληξη της εξάτμισης, την πίσω αεροτομή, το χαρακτηριστικό πορτοκαλί χρώμα του αμαξώματος, όπως και το λογότυπο «Renault Sport» στις πίσω πόρτες.