Renault Twingo: Πιο premium!


Η 3η γενιά έρχεται με 5 θύρες, νέους 3κύλινδρους κινητήρες & πίσω κίνηση!

  • 4/3/2014

Η σταδιακή, μέσω διαδικτύου, αποκάλυψη του νέου Renault Twingo ξεκίνησε καθώς η γαλλική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα του νέου της mini αυτοκινήτου πόλης - ενόψει της τελικής και πλήρους του παρουσίασης στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου 2014.

Η τρίτη γενιά του Twingo, που είναι πεντάθυρη, δείχνει να απομακρύνεται από τις σχεδιαστικές ιδιαιτερότητες των δύο προηγούμενων -ιδιαίτερα από τη χωροταξική έμφαση της πρώτης- και να κλίνει σε σχεδιαστικές αρχές που συναντώνται σε mainstream οχήματα πόλης, όπως το Fiat 500 ή το Opel Adam.

Η έκθεση της Γενεύης θα αποκαλύψει όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες του νέου Twingo, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα συνοδεύεται από νέα γενιά τρικύλινδρων κινητήρων - και μάλιστα ο κινητήρας του είναι τοποθετημένος πίσω, και μεταδίδει την κίνηση στους πίσω τροχούς. Τα μηχανικά του μέρη, καθώς και το δάπεδο, τα μοιράζεται με το νέο Smart ForFour.

Μείνετε συντονισμένοι - η Renault αναμένεται την Παρασκευή (14/03) να δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες εικόνες του νέου Twingo.