Τι θα παρουσιάσει η Koenigsegg στην Γενεύη;


Με σκοπό να γιορτάσει την στιγμή που ξεκίνησαν όλα και το πόσο πετυχημένα εξελίχθηκαν τα πράγματα για την σουηδική εταιρία στο σαλόνι της Γενεύης θα λάμψει ένα ντουέτο από υπέροχα χρωματικά μοντέλα της.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 5/3/2018

Συγκεκριμένα στον εκθεσιακό χώρο της Koenigsegg θα υπάρχουν δύο λευκές Regera με μία μεγάλη κάρμπον λωρίδα να διαπερνά το φαντεζί αμάξωμα που τονίζεται από πορτοκαλί λεπτομέρειες. Το καροτί ως χρώμα κυριαρχεί και στο εσωτερικό. Επίσης στις σπέσιαλ Regera υπάρχει το προαιρετικό αεροδυναμικό πακέτο Ghost που διασφαλίζει 20% περισσότερο κάθετο φορτίο (downforce).

Η άλλη Regera είναι βαμμένη στα μπλε με ελαφρύτερες αποχρώσεις να δίνουν μία διαφορετική διάσταση στον διάκοσμο. Και τα δύο αυτοκίνητα είναι κατά παραγγελία και έχουν τροχούς της Tresex από ανθρακονήματα με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4S.

Στο σημείο αυτό να πούμε πως αυτές οι Regera είναι οι δύο από τις 80 συνολικά που θα περιοριστεί η παραγωγή. Όλες έχουν ήδη πωληθεί. Την κίνηση αναλαμβάνει ο γνωστός υβριδικός twin-turbo V8 των 5,0 lt που αποδίδει 1.100 PS και με την συνδρομή του ηλεκτροκινητήρα η μέγιστη συνδυασμένη απόδοση φτάνει τους 1.500 PS στους πίσω τροχούς. Το Regera κατέχει το ρεκόρ του ταχύτερου αυτοκινήτου στον κόσμο.