Το πάθος της Alfa Romeo Giulietta συναντά το Tango


Η Alfa Romeo ήταν χορηγός του φεστιβάλ Tango Acropolis που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα 5, 6 και 7 Ιουλίου 2013.

  • 12/7/2013

Η Alfa Romeo ήταν χορηγός του φεστιβάλ Tango Acropolis που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα 5, 6 και 7 Ιουλίου 2013. Δύο πολιτισμοί, της Ελλάδας και της Αργεντινής συναντήθηκαν στους πρόποδες της Ακρόπολης και η Alfa Romeo Giulietta ήταν εκεί.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε στο Μουσείο της Ακρόπολης την Παρασκευή 5 Ιουλίου, όπου το κοινό είχε την ευκαιρία να θαυμάσει μία Milonga χωρίς σύνορα. Χορευτές από όλο τον κόσμο με την συνοδεία ζωντανής ορχήστρας υπό την διεύθυνση του Μάριου Στρόφαλη, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους σε ρυθμούς Tango. To Σάββατο 6 Ιουλίου το φεστιβάλ συνεχίστηκε στο θέατρο Δόρας Στράτου με μία ολονύχτια Milonga αφιερωμένη στην ενότητα και την ειρήνη του κόσμου. Στην είσοδο του θεάτρου τους επισκέπτες περίμενε μία Alfa Romeo Giulietta, που ήταν και χορηγός του φεστιβάλ, μαζί με μία Alfa Romeo MiTo. Το φεστιβάλ ολοκληρώθηκε στους πρόποδες της Ακρόπολης και συγκεκριμένα στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ρωμαϊκής Αγοράς. Διάσημοι χορευτές από χώρες όπως Ιαπωνία, Πορτογαλία, Ουκρανία, Ιταλία, Αργεντινή και Ελλάδα εντυπωσίασαν το κοινό με τις χορογραφίες τους, ενώ η βραδιά ολοκληρώθηκε με Milonga υπό τη μουσική των Quinteto Tangarto.

O δυναμισμός και το πάθος της Alfa Romeo Giulietta συνδυάστηκαν για τρεις μέρες με την τέχνη, το χορό και τον αισθησιασμό του Tango, στα πλαίσια αυτής της χορηγίας. Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε υπό αιγίδα της ‘’Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO”, του Υπουργείο Πολιτισμού του Μπουένος Άιρες, του Υπουργείου Τουρισμού,  της Πρεσβείας της Αργεντινής στην Ελλάδα και του Δήμου Αθηναίων.