Το super sport μοντέλο λανσάρεται ως cabrio


Η βρετανική εταιρεία παραγωγής σπορ αυτοκινήτων, McLaren, ανακοινώνει ένα νέο μοντέλο στο πλαίσιο του σχεδίου της Track25. Το πρώτο teaser υπαινίσσεται αρκετά άμεσα την κατασκευή μιας McLaren 720S Spider.

 
  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ, ΦΩΤ.: MCLAREN
  • 22/11/2018

«Η McLaren θέλησε να σηκώσει την οροφή», έγραφαν οι εφημερίδες των Βρετανών για την teaser εικόνα της. Σε αυτήν μπορείτε να δείτε το ρύγχος ενός sport αυτοκινήτου, το οποίο σαφώς παραπέμπει στη McLaren 720S. Η αναφορά στην οροφή, που μπορεί να ανασηκωθεί, μας οδηγεί μόνο σε ένα συμπέρασμα: η McLaren λανσάρει την ανοικτή έκδοση του super sport αυτοκινήτου της.

Επίσης, η McLaren 720S Spider έχει ανατεθεί στην Super Series και δύσκολα θα διαφέρει τεχνολογικά από την Coupe. Έτσι, και η Spider θα υιοθετήσει τον twin-turbo V8 των 4,0 lt., ο οποίος αποδίδει ισχύ 720 PS και μέγιστη ροπή 770 Nm. Με αυτόν τον κινητήρα το Coupe έχει τελική ταχύτητα 341 km/h, ενώ στη Spider είναι πιθανό να είναι ελαφρώς χαμηλότερη, επειδή από την άποψη του βάρους τα κιλά της θα ξεπερνούν αυτά του Coupe. Η McLaren 720S Spider θα παρουσιαστεί στις 8 Δεκεμβρίου του 2018.