Το Suzuki Baleno έρχεται Ευρώπη (VIDEO)


Την άνοιξη ξεκινά η διάθεσή του.

  • 14/2/2016

Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, το Suzuki Baleno ετοιμάζεται για την… απόβασή του στην ευρωπαϊκή αγορά.

Το Baleno θα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Suzuki στο 86ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. 

Η νέα κατασκευή του ιαπωνικού εργοστασίου έχει να επιδείξει έναν εξαιρετικά αρμονικό συνδυασμό σχεδιασμού, πρακτικότητας, απόδοσης και οικονομίας καυσίμου.

Υπό τη σκέπη του μεσοπρόθεσμου πλάνου “SUZUKI NEXT 100”, η Suzuki δίνει έμφαση στην περαιτέρω ενδυνάμωση της κατασκευαστικής διαδικασίας και αφοσίωση στην παραγωγή, που περιλαμβάνει μια νέα στρατηγική για τις πλατφόρμες των αυτοκινήτων.

Μια τέτοια πλατφόρμα αμαξώματος νέας γενιάς, η οποία διαθέτει αυξημένη ακαμψία και μειωμένο βάρος, χρησιμοποιείται στο νέο Baleno και συμβάλλει στην οικονομία καυσίμου, στην αυξημένη παθητική ασφάλεια, αλλά και στην αυξημένη πρακτικότητα και απόδοση σε όλες τις θεμελιώδεις επιδόσεις του αυτοκινήτου, την κύλιση, τη συμπεριφορά στις στροφές και την επιβράδυνση. 

Το χαμηλού βάρους νέο hatchback, κινείται από τον υψηλής απόκρισης κινητήρα turbo BOOSTERJET με τεχνολογία άμεσου ψεκασμού ή τον ατμοσφαιρικό DUALJET που μπορεί να συνδυαστεί και με το νέο ήπιο υβριδικό σύστημα SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) που χρησιμοποιεί μια ενσωματωμένη ηλεκτρογεννήτρια για την υποβοήθηση του κινητήρα. 

Η διάθεση του νέου Baleno στην Ευρώπη ξεκινά αυτή την άνοιξη.