Aston Martin Vantage Roadster: Αυτές είναι οι πρώτες αλλαγές (photos)


H cabrio έκδοση της Vantage κάνει «κατασκοπευτικό» ντεμπούτο και παρουσιάζει μια «γεύση» από την ανανέωση που έρχεται.

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: DANIEL BALOGH (SH PROSHOTS)
  • 13/5/2023

Γνωρίζουμε ότι η Aston Martin ετοιμάζεται να «φρεσκάρει» την γκάμα των μοντέλων της και έχουμε ήδη κατασκοπεύσει ένα πρωτότυπο της DB11 Coupe καλυμμένο με καμουφλάζ.

Τώρα έχουμε στη διάθεσή μας, για πρώτη φορά, ανάλογες φωτογραφίες από τη, μικρότερη, Vantage, στην έκδοση roadster. Όπως έχει γίνει γνωστό, μέχρι το 2026 η βρετανική φίρμα αναμένεται να παρουσιάσει 8 μοντέλα!

Και ακριβώς όπως στο πρωτότυπο DB11, το αμάξωμα μοιάζει βασικά με αυτό που έχουμε συνηθίσει. Παρόλα αυτά, και οι δύο άκρες λαμβάνουν σημαντική ενημέρωση.

Ένα μεγαλύτερο άνοιγμα μάσκας, νέοι προβολείς και φυσικά ένας αναβαθμισμένος προφυλακτήρας είναι αυτό που μπορούμε να δούμε μπροστά. Αυτό που, επίσης, διακρίνεται είναι ότι το καπό θα αποκτήσει πιο «συμβατική» σχεδίαση με την facelift έκδοση, ακολουθώντας τη νέα εμφάνιση όπως είδαμε στη DB11.

Το ταμπλό είναι καλυμμένο, επομένως περιμένουμε κάποιες αλλαγές και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, οι οποίες πιθανότατα θα αφορούν την οθόνη αφής του συστήματος infotainment, προερχόμενη κάποιες «παλιότερες» εκδόσεις της Mercedes και ίσως έναν επανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων.

Μπορούμε επίσης να περιμένουμε αναβαθμισμένους κινητήρες και αναρτήσεις για τη facelift εκδοχή, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί το 2024, αν και έχει γίνει γνωστό ότι η έκδοση με τον V12 κινητήρα δε θα συνεχίσει να παράγεται.