Audi e-tron facelift: Ένα μικρό... τραβηγματάκι!


H ώρα της ανανέωσης έφτασε για το Audi e-tron. Ποιες αλλαγές θα δούμε στο κορυφαίο ηλεκτρικό SUV της Audi.

  • PHOTOS: CARPIX
  • 8/12/2021

Το Audi e-tron κυκλοφορεί στην ευρωπαϊκή αγορά από το 2018 και πλέον ήρθε η ώρα για το τυπικό facelift. Είχαμε παρουσιάσει τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της έκδοσης Sportback πριν από λίγες εβδομάδες και τώρα ήρθε η ώρα για να πάρουμε μία πρώτη γεύση από την κανονική έκδοση του e-tron που είναι στο τελικό στάδιο δοκιμών στον κρύο καιρό της Σουηδίας.

Αναμενόμενα οι αλλαγές θα είναι οι ίδιες με αυτές που έχουμε δει στην έκδοση Sportback. Μπροστά η γρίλια φαίνεται να αποκτά νέο και μικρότερο σχήμα, από όσο μας αφήνει να δούμε το καμουφλάζ. Πιθανολογείται ότι η σχεδίαση πρόκειται να αντικατοπτρίζει περισσότερο την εμφάνιση του e-tron GT.

Από όσα μπορούμε να δούμε, στο ανανεωμένο μοντέλο θα υπάρχουν επίσης νέα και πιο λεπτά φώτα κεφαλής και ένας ανασχεδιασμένος μπροστινός προφυλακτήρας.

Στο πίσω μέρος τα πίσω φώτα φαίνονται ελαφρώς πιο λεπτά σε σχέση με την τρέχουσα έκδοση και η φωτεινή λωρίδα ανάμεσα στα πίσω φώτα φαίνεται πως θα παραμείνει.

Δεν περιμένουμε μεγαλύτερες αλλαγές στο εσωτερικό, αλλά αναμένεται ότι θα υπάρξουν αναβαθμίσεις στις μπαταρίες για να προσφέρουν μεγαλύτερη αυτονομία και ταχύτερη φόρτιση. 
 
Το ντεμπούτο του ανανεωμένου Audi e-tron προγραμματίζεται να γίνει στα τέλη του 2022.