Αυτή είναι η Bentley Continental GT PHEV


Η Bentley εργάζεται σκληρά για την ανάπτυξη αυτοκινήτων και την επέκταση της νέας της σειράς Continental ενώ γνωρίζουμε ότι η plug-in υβριδική έκδοση του Continental GT είναι καθ' οδόν.

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 2/7/2022

Ωστόσο, αυτό το νέο πρωτότυπο φαίνεται πιο έτοιμο για παραγωγή. Τα προηγούμενα πρωτότυπα είχαν μια στρογγυλή θύρα φορτιστή στο αριστερό πίσω φτερό, ενώ αυτό το νέο πρωτότυπο έχει μια τετράγωνη θύρα φορτιστή σε ελαφρώς διαφορετική θέση, ακόμα στο πίσω αριστερό φτερό όμως.

Η μονάδα ισχύος θα μπορούσε να είναι αυτή της Bentayga Plug-in Hybrid και της Porsche Panamera Hybrid που τη δάνεισε στην Bentayga. Αλλά θυμηθείτε, η Porsche έχει επίσης την Panamera Turbo S-E-Hybrid με 700 ίππους και ότι η τεχνολογία μπορεί επίσης να βρει το δρόμο της κάτω από αυτό το καπό της Bentley για να είναι το κορυφαίο μοντέλο της Continental.

Ελπίζουμε το τελευταίο, μιας και θα ήταν πιο λογικό για το Continental GT. Μπορούμε να δούμε το "12" στον αεραγωγό του μπροστινού φτερoύ, αλλά δεν πιστεύουμε ότι η Bentley θα φέρει μια έκδοση PHEV βασισμένη στον κινητήρα W12.