Αυτό είναι το επερχόμενο Hyundai Kona!


Και αυτή τη φορά οι μηχανικοί της Hyundai αφαίρεσαν λίγο από το καμουφλάζ μπροστά από το πρωτότυπο.

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 16/7/2022

Από την όψη του, η επόμενη γενιά Kona θα μεγαλώσει ελαφρώς αλλά θα διατηρήσει τη γνωστή εμφάνιση. Το Kona ήταν το πρώτο μοντέλο της μάρκας με διαιρούμενους προβολείς και το μοντέλο δεύτερης γενιάς πρόκειται να μεταφέρει το χαρακτηριστικό ακόμα και αν καλύπτονται σε αυτό το πρωτότυπο. Ωστόσο, ενώ το μοντέλο ξεκίνησε με οριζόντια κάτω φωτιστικά, το Kona 2023 θα έχει κάθετους χαμηλότερους (κύριους) προβολείς, όπως φαίνεται στα Palisade, Tucson και άλλα πρόσφατα SUV της Hyundai. Δεδομένου ότι το χοντρό καμουφλάζ έχει αφαιρεθεί σε αυτό το πρωτότυπο, μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά σε αυτό εδώ.

Η επόμενη γενιά Hyundai Kona είναι πιθανό να συνεχίσει να προσφέρει βενζινοκίνητα και πλήρως ηλεκτρικά συστήματα μετάδοσης κίνησης. Σε αυτήν την περίπτωση, το πρωτότυπο Kona ήταν μια βενζινοκίνητη έκδοση. Το αδελφό του EV ονομάζεται SX2e EV, με το «e» να δηλώνει την Ευρώπη, σύμφωνα με ορισμένες αναφορές. Αναφέρθηκε επίσης η κωδική ονομασία SX2 N Line, υποδεικνύοντας ότι η Hyundai θα συνεχίσει να προσφέρει την επόμενη γενιά Kona με ένα πιο σπορ πακέτο στυλ και βελτιώσεις απόδοσης για τους λάτρεις.

Ακόμα κι αν υπάρχει ακόμα πολύ καμουφλάζ στο υπόλοιπο αυτοκίνητο, είμαστε σίγουροι ότι το νέο Kona θα έχει κάποιες στυλιστικές επιρροές από το μεγαλύτερο Tucson. Κάποιες φήμες λένε ότι αυτό το νέο Kona θα μπορούσε πράγματι να αντικαταστήσει την οικογένεια i30 στη σειρά Hyundai, δεδομένου του γεγονότος ότι ολόκληρη η γκάμα i30 ξεπεράστηκε σε πωλήσεις από το Xceed της αδελφής μάρκας Kia, ένα crossover που μοιράζεται την πλατφόρμα της σειράς K του Hyundai Motor Group με το i30. Ο κόσμος θέλει crossover και SUV ως τώρα και αυτό δεν είναι πιθανό να αλλάξει σε λίγο.

Οι προηγούμενες φωτογραφίες του εσωτερικού μας έδειχναν μια ψηφιακή οθόνη μπροστά στον οδηγό που θα είναι στο ίδιο μέγεθος με το Ioniq 5 από την όψη του. Θα μπορούσαμε επίσης να δούμε τους αεραγωγούς κάτω από την οθόνη, όπως ακριβώς βρίσκουμε στο Ioniq 5, υποδεικνύοντας ότι πολλά νέα μοντέλα Hyundai, συμπεριλαμβανομένου του Kona, θα ακολουθήσουν αυτή τη σχεδιαστική γλώσσα για το εσωτερικό.