BMW M440i: Η ανανεωμένη μάσκα είναι το «επτασφράγιστο μυστικό» της νέας έκδοσης (photos)


Οι δοκιμές συνεχίζονται για την facelift έκδοση, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί όχι νωρίτερα από τα τέλη του 2023.

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: SH Proshots
  • 10/5/2023

Μια νέα παρτίδα «κατασκοπευτικών» φωτογραφιών δείχνει ένα πρωτότυπο της facelift BMW σειράς 4 Coupe κατά τη διάρκεια δοκιμών στους δρόμους του Μονάχου.

Η έκδοση που εντοπίστηκε εδώ είναι η M440i - και μάλιστα για την αγορά των ΗΠΑ - αν κρίνουμε από τις συγκεκριμένες απολήξεις της εξάτμισης.

Περιέργως, η μάσκα εξακολουθεί καλύπτεται με καμουφλάζ στην ισχυρή έκδοση του μοντέλου και όχι στις εκδόσεις μικρότερης ισχύος, όπως είχε συμβεί και την προηγούμενη φορά που είχαμε παρουσιάσει πρωτότυπα της αναβαθμισμένης σειράς 4.

Για μια ακόμα φορά το καμουφλάζ καλύπτει το εμπρός και το πίσω μέρος, αλλά και πάλι μπορούμε να διακρίνουμε τα νέα φωτιστικά σώματα και στις δύο άκρες του αμαξώματος, με ανασχεδιασμένα εσωτερικά γραφικά στο εμπρός τμήμα.

Προφανώς η μάσκα θα είναι διαφοροποιημένη, όπως και οι δύο προφυλακτήρες, γι’ αυτό και παραμένουν «κρυμμένοι», ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και διαφοροποιημένος διαχύτης.

Αντίθετα, η απουσία καμουφλάζ στο πλάι επιβεβαιώνει αυτό που περιμένουμε εξαρχής, ότι εκεί οι διαφοροποιήσεις από την υπάρχουσα έκδοση θα είναι ελάχιστες, αν όχι ανύπαρκτες. Δεν μπορεί να αποκλειστεί, ωστόσο, το ενδεχόμενο να υπάρξουν ζάντες νέας σχεδίασης.

Στο εσωτερικό γνωρίζουμε ήδη ότι θα υπάρχει η κυρτή οθόνη, με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και το σύστημα infotainment 14,9 ιντσών, εξοπλισμένο με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος iDrive 8. Μένει να φανεί τι είδους «αναβαθμίσεις» θα υπάρξουν στα διάφορα φινιρίσματα.

Το ντεμπούτο της νέας σειράς 4 Coupe αναμένεται προς το τέλος του 2023, χωρίς να αποκλείεται αυτό να συμβεί στις αρχές του νέου έτους.