Είναι αυτή η νέα ηλεκτρική Porsche Cayman;


Ένα περίεργο αυτοκίνητο δοκιμών με βάση την Porsche Cayman εντοπίστηκε να κάνει έναν γύρο στο Nürburgring.

  • 19/5/2021

Κάτι παράξενο φαίνεται να έχει στα «σκαριά» η Porsche. Οι κατάσκοποι μας εντόπισαν αυτό το εξαιρετικά φαρδύ αμάξωμα με βάση την Porsche Cayman να κάνει έναν γύρο στο Nürburgring, κάνοντάς μας πολύ περίεργους για το τι μας ετοιμάζει η Porsche.

Θα μπορούσε φυσικά να είναι ένα δοκιμαστικό πρωτότυπο για την επόμενη γενιά Cayman, αλλά αποκλείεται να ήταν τόσο φαρδύτερο.

Ή ίσως είναι το πρώτο πρωτότυπο για το φημολογούμενο σπορ κεντρομήχανο αυτοκίνητο που θα βρίσκεται πάνω από την 911 Turbo S;

Τι βλέπουμε λοιπόν στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες; Βλέπουμε μια μαύρη Porsche Cayman με φαρδιά φτερά και στις τέσσερις γωνίες του αυτοκινήτου. Τα φτερά είναι γεμάτα με αφρό, όπως κάνουν συνήθως οι μηχανικοί της Porsche όταν εκτελούν κάποια από τα πρώτα τεστ για το σασί και για να δουν το πως λειτουργεί η ανάρτηση.

Βλέπουμε επίσης τα τυπικά μεγάλα φρένα της Porsche, αλλά δεν υπάρχουν κεραμικά δισκόφρενα που συνήθως τοποθετούνται σε ένα κεντρομήχανο supercar.

Ή μήπως είναι ένα πρωτότυπο για τις ηλεκτρικές Cayman/Boxster που λέγεται ότι είναι προ των πυλών; Και αν ναι, μήπως είναι η πλατφόρμα PPE που το κάνει τόσο φαρδύ;

Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα και να δούμε τι μαγειρεύει η Porsche, αν πρόκειται για κάποιο ηλεκτρικό πρωτότυπο ή ένα μοντέλο της με κινητήρα εσωττερικής καύσης.

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου.