Ford Evos: Ο διάδοχος του Mondeo δοκιμάζεται στην Ισπανία


Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες του νέου Evos, που θα αντικαταστήσει το γνωστό μας Mondeo. Πότε θα λανσαριστεί στην Ευρώπη.

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 24/6/2021

Η Ford φαίνεται να έχει ξεκινήσει τις δοκιμές εξέλιξης του νέου Evos για την ευρωπαϊκή αγορά, όπως μπορούμε να δούμε από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουμε στη διάθεσή μας. 

Όταν η Ford  αποκάλυψε το νέο Evos στη Σανγκάη τον Απρίλιο, δήλωσε σε όλους τους τόνους ότι πρόκειται για ένα μοντέλο μόνο για την αγορά της Κίνας.

Αλλά αυτή μπορεί να είναι η μισή αλήθεια. Είναι πιθανό το νέο Ford Evos να έρθει και στην Ευρώπη με κάποιες μικρές σχεδιαστικές τροποποιήσεις;

Ο διάδοχος του Mondeo δεν αποκλείεται να βρει το δρόμο προς τη Γηραιά Ήπειρο με κάποιες μικρές αλλαγές στην εμφάνιση όπως μπορούμε να δούμε στις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε.

Το συγκεκριμένο πρωτότυπο της «Μπλε Οβάλ» βρέθηκε να πραγματοποιεί δοκιμές στη νότια Ευρώπη με έντονο καμουφλάζ να καλύπτει το σύνολο του αυτοκινήτου.

Το σχετικά ανυψωμένο σε στιλ crossover Evos έχει μετατραπεί σε ένα πιο «κανονικό» sedan όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, αλλά το μπροστινό άκρο φαίνεται να είναι ακριβώς το ίδιο. Οι πίσω πόρτες και οι γραμμές των παραθύρων μαζί με τη γραμμή της οροφής είναι οι μεγαλύτερες αλλαγές που παραπέμπουν σε κλασικό σεντάν αμάξωμα.

Είναι λοιπόν αυτό το νέο μοντέλο της Ford που θα αντικαταστήσει το Mondeo στην Ευρώπη; Αν και προς το παρόν η Ford δεν έχει επιβεβαιώσει ότι το Evos θα έρθει όντως στην Ευρώπη, οι φήμες πληθαίνουν ότι αυτό θα είναι ο διάδοχος του Mondeo στη Γηραιά Ήπειρο και του Fusion στις Η.Π.Α.