Η Alpina B4 Gran Coupe είναι έτοιμη!


Η Alpina ετοιμάζει τη B4 Gran Coupe που δεν είναι άλλο από την "δική" της εκδοχή της BMW 4άρας Gran Coupe.

  • PHOTOS: CARPIX
  • 27/10/2021

Έχουμε μερικά εξαιρετικά νέα για τους λάτρεις των μοντέλων της Alpina που προτιμούν τη διακριτική εμφάνιση, καθώς η Alpina εργάζεται πάνω στη νέα B4 Gran Coupe.

Το πρωτότυπο ακόμα της B4 Gran Coupe, βρίσκεται και πάλι στο Ring για δοκιμές και αυτή τη φορά η Alpina πρόσθεσε τα ειδικά εμφανισιακά της στοιχεία που δίνουν την απαραίτητη οπτική διαφορά σε σύγκριση με μια «κανονική» BMW.

Ενώ το πρωτότυπο είχε εμφανιστεί με αρκετό καμουφλάζ στον πίσω προφυλακτήρα την προηγούμενη φορά, μπορούμε τώρα να δούμε το βαθύτερο χείλος του σπόιλερ μπροστά και επίσης μια μικρή πίσω αεροτομή στο πίσω μέρος.

Αναβαθμισμένα φρένα και αναρτήσεις βρίσκονται ήδη τοποθετημένα σε αυτό το πρωτότυπο, οπότε τώρα το πακέτο της B4 Gran Coupe ολοκληρώνεται.

Η ισχύς πιθανότατα θα είναι παρόμοια με το Alpina B3, κάτι που σημαίνει ότι θα δούμε τον 6κύλινδρο σε σειρά με διπλό turbo που αποδίδει 462 ίππους και 700 Nm ροπής.

Στο εσωτερικό, η Alpina θα δώσει επίσης στο Gran Coupe κάποιες αλλαγές. Οι ραφές, οι επενδύσεις των καθισμάτων και τα λογότυπα στο τιμόνι θα είναι όλα επιλέξιμα ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη.