Η ανανεωμένη BMW Χ6 M δεν κρύβει τίποτα!


Η BMW X6 M δεν κρύβει σχεδόν τίποτα από το φωτογραφικό φακό λίγο πριν την ανανέωσή της. Ποιες αλλαγές περιμένουμε.

  • PHOTOS: CARPIX
  • 16/4/2022

Η BMW βρίσκεται σε διαδικασία ανανέωσης των μεγάλων της SUV και μετά από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες της κανονικής BMW X6 στα πλαίσια του facelift και της ανανεωμένης BMW X5 M, ήρθε η ώρα να δούμε τις πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν την ανανεωμένη BMW X6 M.

Οι φωτογράφοι μας εντόπισαν δύο διαφορετικά πρωτότυπα, αμφότερα με ελάχιστο καμουφλάζ απλά για να καλύπτεται η εμπρός όψη. Ακριβώς όπως η X5 και η «κανονική» X6, η X6 M θα αποκτήσει πιο λεπτά εμπρός φώτα με νέο στυλ για τα φώτα ημέρας. Η μάσκα δεν θα μεγαλώσει πολύ σε μέγεθος, αλλά πιθανότατα θα δούμε κάποιες σχεδιαστικές αλλαγές στα ένθετα της γρίλιας.

Ελάχιστες αλλαγές θα δούμε και στον μπροστινό προφυλακτήρα που θα αποκτήσει νέο στυλ, αλλά μόνο με μικρές αλλαγές στη σχεδίαση. Στο πίσω μέρος, δεν υπάρχει καθόλου καμουφλάζ, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι οι αλλαγές θα είναι πολύ μικρές με μόνη διαφορά τα νέα γραφικά των πίσω φώτων.

Όπως και στις Χ5 και Χ6, έτσι και η Μ έκδοση θα λάβει την νέα μεγάλη κυρτή οθόνη στο ταμπλό που θα «τρέχει» το νέο iDrive 8.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αλλαγές στους κινητήρες και ο 4,4 λίτρων V8 με τα 617 άλογα θα περάσει και στο ανανεωμένο μοντέλο.