H ανανεωμένη Porsche Cayenne "πετάει" το καμουφλάζ (Photos)


Mε ελάχιστα σημεία της καλυμμένα η εντυπωσιακή Cayenne ξεκίνησε τις πρώτες βόλτες στους γερμανικούς δρόμους. Αποκλειστικές φωτογραφίες.

  • Photos: CARPIX
  • 18/6/2021

Η Cayenne δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς αποτελεί το πρώτο αυτοκίνητο που έβαλε τον όρο supersport στην premium κατηγορία των SUV. Πολύ σύντομα θα παρουσιαστεί η ανανεωμένη γενιά της έκδοσης που λανσαρίστηκε το 2017 στην έκθεση της Φρανκφούρτης και ήδη το μοντέλο κυκλοφορεί στους δρόμους της Γερμανίας με ελάχιστο καμουφλάζ. Από τις φωτογραφίες που έχουμε στη διάθεσή μας μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για το αμάξωμα και το εσωτερικό.

Αξίζει να θυμίσουμε εδώ πώς η Coupe εκδοχή της έχει ήδη κάνει ρεκόρ γύρου στον Nurburgring.

Στην ανανεωμένη Cayenne μπορούμε να ξεχωρίσουμε τα ανανεωμένα και πιο λεπτά φώτα εμπρός που προσδίδουν μια πιο επιθετική εμφάνιση, ενώ ο νέος προφυλακτήρας την κάνει πιο φρέσκα. Το καπό φαίνεται επίσης πιο «λαξευμένο» για να ταιριάζει με τα πιο λεπτά φωτιστικά.

Στο εσωτερικό διακρίνεται ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η κεντρική κονσόλα με την ολοκαίνουργια οθόνη infotainment, ενώ ο μοχλός αλλαγής ταχυτήτων θα μοιάζει σε αυτόν από τις σειρές  911/992. 

Περισσότερα στις εικόνες που ακολουθούν...