Η BMW M2 σε πρώτη προβολή!


Οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της νέας BMW Μ2 είναι στα χέρια μας και οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για ισχύ περίπου 400 ίππων.

  • PHOTOS: CARPIX
  • 15/2/2022

Έχουμε στη διάθεση μας μερικές νέες φωτογραφίες από την ολοκαίνουρια BMW M2 που συνελήφθη να κάνει δοκιμές και αυτή τη φορά έχουμε τη χαρά να βλέπουμε λιγότερο καμουφλάζ στο σώμα της Μ2, πράγμα που μας αποκαλύπτει περισσότερα για την εμφάνιση της.

Η σχεδίαση της εμπρός μάσκας είναι πλέον εμφανής και δεν ακολουθεί την τεράστια όψη αυτής της Μ4, αλλά παραμένει στο πιο χαμηλών τόνων προφίλ που είδαμε και στη νέα Σειρά 2 κουπέ. Αντίθετα, αναμένουμε να δούμε το σχήμα των προβολέων να αλλάζει ελαφρώς σε σύγκριση με την «κανονική» BMW Σειρά 2.

Το φαρδύτερο αμάξωμα και οι μεγαλύτεροι τροχοί πρέπει να θεωρούνται δεδομένα και θα δίνουν στη νέα M2 μία εντυπωσιακή παρουσία.

Η ισχύς αναμένεται πως θα είναι 400 ίπποι στην «κανονική» M2, με μικρότερη ισχύ για το μοντέλο Competition. Η κίνηση θα μεταδίδεται αποκλειστικά στους πίσω τροχούς και οι νέες Μ2 θα εφοδιάζονται με χειροκίνητα και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων.

Το ντεμπούτο της νέας Μ2 θα γίνει φέτος κάποια στιγμή, αλλά ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί πότε ακριβώς θα δούμε τη νέα δημιουργία της BMW M.