H BMW M4 CSL είναι σχεδόν έτοιμη


Μερικές νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της επερχόμενης BMW M4 CSL δείχνουν ότι αυτή η "ειδική" Μ4 είναι ένα βήμα πριν την παραγωγή.

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 4/10/2021

Έχουμε στη διάθεσή μας μερικές νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που δείχνουν την επερχόμενη BMW M4 CSL και πέρα από την μάσκα μπορούμε να δούμε ξανά μερικές περισσότερες λεπτομέρειες.

Αυτή τη φορά είναι περισσότερο εμφανή και πιο ξεχωριστά τα νέα γραφικά για τα πίσω φώτα. Όπως μπορούμε να δούμε, ο σχεδιασμός ακολουθεί τώρα μία ευθεία γραμμή αντί για την ελαφρώς καμπύλη σχεδίαση στην κανονική Μ4 και στα κανονικά κουπέ της Σειράς 4.

Εμπρός, η BMW έμεινε πιστή στο αμφιλεγόμενο σχέδιο της τεράστιας μάσκας και του εμπρός μέρους, έτσι αυτή δεν παίρνει νέο σχήμα, αλλά θα υπάρχουν κάποια ειδικά ένθετα στη μάσκα για την έκδοση CSL.

Τα εμπρός φώτα καλύπτονται και αυτά με αρκετό καμουφλάζ, όπως είδαμε στα τελευταία πρωτότυπα από τότε που άρχισαν να δοκιμάζονται με τα ειδικά ένθετα μάσκας CSL.

Δεδομένου ότι τα πρωτότυπα έχουν φτάσει σε μια σχεδόν έτοιμη κατάσταση πριν την παραγωγή, περιμένουμε το ντεμπούτο της M4 CSL το πρώτο τρίμηνο του 2022.