Η BMW X8 με split προβολείς!


Έχουμε στη διάθεσή μας νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της BMW X8 και της ισχυρότερης XM και αυτή τη φορά παρατηρήσαμε μια αρκετά μεγάλη αφαίρεση του καμουφλάζ, καθώς και τα φώτα του μοντέλου παραγωγής.

  • PHOTOS: CARPIX
  • 10/11/2021

Στα δύο πρωτότυπα που εντοπίσαμε μπορούμε να δούμε τα split φώτα εμπρός, όπως ακριβώς τα είδαμε και στην επερχόμενη BMW Σειρά 7 και την αναβαθμισμένη X7. Μπορούμε επίσης να διακρίνουμε τα γραφικά των πίσω φώτων, τα οποία δείχνουν ότι πλέον τα νέα μοντέλα της BMW θα έχουν μια απλή και ευθεία γραμμή για τα πίσω φώτα.

Το μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας του αμαξώματος έχει καλυφθεί κάτω από το καμουφλάζ, μας αποκαλύπτει όμως μας τις περισσότερες γραμμές της νέας X8. Ο μπροστινός προφυλακτήρας φαίνεται ιδιαίτερα τονισμένος και ευμεγέθης, το ίδιο και η εμπρός μάσκα με τα διπλά νεφρά που υιοθετεί το νέο επιβλητικό λουκ.

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι η X8 θα εξακολουθεί να έχει «πραγματικές» χειρολαβές θυρών και όχι τον νέο τύπο ενσωματωμένων χειρολαβών θυρών.

Αναφορικά με τα μηχανικά μέρη, η ισχύς θα προέρχεται από έναν V8 twin-turbo σε συνδυασμό με plug-in υβριδική τεχνολογία. Φήμες αναφέρουν ότι θα υπάρχουν τρία διαφορετικά στάδια ισχύος με ένα X8 M να πλασάρεται ως το κορυφαίο μοντέλο με ισχύ που θα είναι κοντά στους 750 ίππους.

Η BMW λέγεται ότι θα αποκαλύψει ένα πρωτότυπο του μοντέλου, ως X8 concept στο τέλος του μήνα. Η πιθανότερη ημερομηνία είναι στις 29 Νοεμβρίου, μετά την Έκθεση Αυτοκινήτου του Los Angeles.