H Mercedes-AMG GLC63 εμφανίστηκε στο Nurburgring!


Έχουμε δει τη Mercedes να δοκιμάζει τη GLC για αρκετό καιρό και ήταν θέμα χρόνου να εμφανιστούν οι εκδόσεις AMG μπροστά στο φωτογραφικό φακό των κατασκόπων μας.

  • PHOTOS: CARPIX
  • 20/10/2021

Σήμερα πήραμε για πρώτη φορά μία γεύση από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες της νέας Mercedes-AMGGLC63 που βρίσκεται στο Nurburgring για δοκιμές.

Παρά το καμουφλάζ, είναι δύσκολο να κρύψει τη μεγάλη μάσκα της, τα φαρδύτερα μετατρόχια, τους μεγάλους τροχούς και τα φρένα, τα φαρδιά πλαϊνά μαρσπιέ και φυσικά τις τετράγωνες τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα μοντέλα AMG 63.

Με δεδομένο ότι η C-Class και η GLC μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα, θα μοιράζονται και τις επιλογές στον κινητήρα και αφού η Mercedes AMG αποκάλυψε ήδη ότι η επερχόμενη C63 θα τροφοδοτείται από έναν τετρακύλινδρο αυτό θα ισχύει και για την GLC63.

Επομένως, η ισχύς θα προέρχεται από τον τετρακύλινδρο κινητήρα των 2,0 λίτρων (M139) που χρησιμοποιεί υβριδική τεχνολογία για να μεγιστοποιήσει την ισχύ του. Η Mercedes-AMG αναφέρει μια συνδυασμένη ισχύ άνω των 650 ίππων, ένα τεράστιο άλμα πάνω από 136 ίππους σε σύγκριση με τον απερχόμενο V8 διπλού τούρμπο της AMG C63.

Ακριβώς όπως και στην C63 υπάρχει θύρα φόρτισης στο αριστερό πίσω φτερό της GLC63.

Όπως μπορούμε να δούμε στις φωτογραφίες το πρωτότυπο είναι ακόμα στο στάδιο της εξέλιξης του. Άρα δεν πρέπει να περιμένουμε το ντεμπούτο πριν το τέλος του 2022.