Η Mercedes εξελίσσει την επόμενη γενιά E Class!


Αποκλειστικές φωτογραφίες από την επόμενη γενιά της E-Class. Τι αλλάζει στη γερμανική λιμουζίνα. Πότε θα λανσαριστεί.

  • PHOTOS: CARPIX
  • 23/6/2021

Η Mercedes άρχισε ήδη να εξελίσσει την επόμενη γενιά E-Class, που αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της το  2023 ή το αργότερο το 2024.

Η Mercedes άρχισε ήδη να εξελίσσει την επόμενη γενιά E-Class, καθώς με βάση τις τελευταίες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουμε στη διάθεσή μας, ένα αυτοκίνητο που εμφανισιακά μοιάζει στην τωρινή E-Class, αλλά βασίζεται πάνω στο πλαίσιο της επόμενης γενιάς E-Class συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια των δοκιμών.

Όπως μπορούμε να δούμε, στην πραγματικότητα δεν μπορούμε να δούμε πολλά για την εμφάνιση της γερμανικής λιμουζίνας και αν αυτή θα συνεχίσει στην ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία με την τωρινή. Στο τεχνικό κομμάτι, περιμένουμε να δοθεί έμφαση στις υβριδικές εκδόσεις με τη συνδρομή των 6κύλινδρων και 4κύλινδρων κινητήρων βενζίνης της εταιρείας. Δεν αποκλείεται βέβαια να υπάρξει και μία πλήρως ηλεκτρική έκδοση.

Η W214 όπως πιθανότατα θα καλείται η νέα γενιά της E-Class, δεν αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της πριν από το 2023 ή το 2024, οπότε οι μηχανικοί της γερμανικής φίρμας έχουν αρκετό χρόνο στη διάθεση τους για την εξέλιξη και τις δοκιμές του μοντέλου.

Υπενθυμίζουμε ότι η τρέχουσα γενιά της E-Class με τον κωδικό W213 παρουσιάστηκε το 2017 και μόλις ένα χρόνο πριν, το 2020 υπέστη το προγραμματισμένο facelift.