Η νέα BMW Σειρά 8 Coupe επιστρέφει πιο δυναμική - Οι πρώτες φωτογραφίες


Η ΒΜW Σειρά 8 Coupe εμφανίστηκε ξανά με καμουφλαρισμένο αμάξωμα να κάνει δοκιμές, δείχνοντας ότι στη γερμανική εταιρεία σκοπεύουν να διαφοροποιήσουν σχετικά το αμάξωμά της.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: CARPIX.
  • 19/5/2021

H BMW παρουσίασε την καινούργια Σειρά 8 στις αρχές καλοκαιριού του 2018 σε μια προσπάθεια να αναβιώσει το αντίστοιχο GT όχημά της το οποίο δημιούργησε στη δεκαετία του 1980. 

Σχεδόν τρία χρόνια αργότερα από την εμφάνιση του νέου μοντέλου, οι άνθρωποι της εταιρείας κάνουν δοκιμές με πρωτότυπα τα οποία έχουν καμουφλαρισμένο το αμάξωμά τους στο εμπρός και το πίσω μέρος του.

Η επανασχεδίαση σε αυτά τα σημεία είναι δεδομένη και στην coupι έκδοση του μοντέλου, καθώς είχαν προηγηθεί οι αντίστοιχες φωτογραφίες της Cabriolet.

Με μια προσεκτικότερη ματιά, κάτω από το καμουφλάζ, στα πρωτότυπα της Σειρά 8 Coupι φαίνεται ότι στο εμπρός μέρος έχουν διαμορφωθεί πιο λεπτά φώτα και μικρότερη σε ύψος μάσκα, συγκριτικά με αυτά που υπάρχουν στο παρόν μοντέλο.   

Στο πίσω μέρος, οι αλλαγές φαίνεται να επικεντρώνονται στα φώτα τα οποία έχουν νέας αισθητικής LED, και στον εκεί επαναδιαμορφωμένο προφυλακτήρα.

Τέλος, στο εσωτερικό της επανασχεδιασμένης Σειράς 8 Coupι έχει τοποθετηθεί καινούργια, μεγαλύτερη σε διαστάσεις οθόνη στην κονσόλα, η οποία αναμένεται να έχει καλύτερη ευκρίνεια και καλύτερα γραφικά απ’ ό,τι τώρα.

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου.