Η νέα ηλεκτρική Corvette C8 E-Ray "γυρίζει" στο Nurburgring


Η GM έφερε 3 καμουφλαρισμένα Corvette C8 στο Nurburgring προϊδεάζοντας πώς πρόκειται για πρωτότυπα πάνω στα οποία θα βασισθεί το επερχόμενο υβριδικό E-Ray.

  • PHOTOS:CARPIX
  • 25/7/2022

Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένα logo ή κάτι αντίστοιχο να λέει που να σηματοδοτεί την υβριδική του φύση, αλλά ούτως ή άλλως τέτοιου είδους διακριτικό δεν έχει εμφανιστεί ποτέ σε άλλα πρωτότυπα E-Ray.

Σύμφωνα με την GM, η Corvette E-Ray θα κυκλοφορήσει το 2023 και πιστεύουμε ότι θα διατηρήσει τον ίδιο κινητήρα V8 6,2 λίτρων που βρίσκεται στην κανονική C8 Corvette, αλλά με ηλεκτροκινητήρες που προστίθενται στο εμπρός μέρος του αμαξώματος. Ως εκ τούτου, θα έχει περισσότερη συνδυαστική ισχύ από την C8Stingray αλλά λιγότερη από την Z06 στην έκδοση high performance.

Οι εμπρός ηλεκτροκινητήρες θα καταστήσουν την C8 Corvette E-Ray την πρώτη Corvette με κίνηση σε όλους τους τροχούς. Αναμένεται από την GM να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες όσο πλησιάζει η ημερομηνία της αποκάλυψης και η εξέλιξή της συνεχίζεται. Μέχρι τότε πάρτε μια πρώτη γεύση από τις φωτογραφίες που έχουμε στη διάθεσή μας...