Η νέα Mercedes-Benz GLA βγήκε για μία βόλτα στο Nurbungring


Η ανανεωμένη Mercedes-Benz GLA "κατασκοπεύτηκε" για άλλη μια φορά και ενώ δεν φαίνεται πολύ διαφορετική από το ήδη υπάρχον μοντέλο. Ωστόσο, η ανανέωση θα δώσει στο crossover έναν άλλο αέρα.

  • PHOTOS:CARPIX
  • 26/9/2022

Με αυτές τις κατασκοπευτικές λήψεις οι μηχανικοί της Mercedes φαίνεται ότι περνάνε από απαιτητικές δοκιμασίες το crossover τους. Καμουφλάζ υπάρχει μόνο στην μπροστινή μάσκα και ένα μικρό τμήμα του πορτμπαγκάζ, αποκαλύπτοντας ότι αυτοί είναι οι δύο βασικοί τομείς όπου η Mercedes έχει κάνει σημαντικές αλλαγές.

Σε σύγκριση με το ήδη τρέχον μοντέλο, φαίνεται ότι η εμπρός γρίλια είναι ελαφρώς φαρδύτερη απ’ ότι πριν. Με τη νέα μάσκα έρχεται και ένα ζευγάρι ανανεωμένων εμπρός προβολέων.

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία δεν έχει κάνει πολλές αλλαγές στο πίσω μέρος της GLA, εκτός από το να σχεδιάσει ένα σύνολο νέων πίσω φώτων με διαφορετικά γραφικά LED από το ήδη τρέχον μοντέλο.

Θα υπάρξουν επίσης ορισμένες ενημερώσεις στο εσωτερικό του, παρόλο που σε αυτές τις λήψεις δεν φαίνεται το εσωτερικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το εσωτερικό της GLA θα δεχτεί παρόμοιες τροποποιήσεις με την αναβαθμισμένη A-Class, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρχει μια νέα οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και μια ανανεωμένη κεντρική κονσόλα χωρίς το διάσημο χειριστήριο αφής της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Δεν αναμένονται αλλαγές στον κινητήρα. Αυτό σημαίνει ότι θα προσφέρεται με έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,3 λίτρων και με ένα plug-in υβριδικό σύστημα που θα συνδυάζει έναν κινητήρα 1,3 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα.