Η νέα Porsche 911 Cabrio έχει δύο διαφοροποιήσεις της τελευταίας στιγμής (photos)


Σε σχέση με προηγούμενες κατασκοπευτικές φωτογραφίες, υπάρχουν συγκεκριμένες και εμφανείς αλλαγές στη σχεδίαση της facelift έκδοσης.

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: CARPIX
  • 20/4/2023

Υπάρχουν φορές που τα καινούρια στοιχεία που προσφέρει ένα νέο πακέτο κατασκοπευτικών φωτογραφιών για συγκεκριμένο πρωτότυπο προκύπτουν κατά βάση από την ενδεχόμενη μείωση του καμουφλάζ που φέρει.

Σε αυτή τη συνθήκη μπορούμε να διακρίνουμε περισσότερες λεπτομέρειες του αμαξώματος και αποκτούμε μια καλύτερη ιδέα για το πώς μπορεί να είναι η τελική έκδοση παραγωγής. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη περίπτωση που σας παρουσιάζουμε σήμερα, οι δύο σημαντικές αλλαγές που προκύπτουν είναι διαφορετικού τύπου.

Οι συνεργάτες μας «συνέλαβαν» ένα πρωτότυπο τηςfacelift έκδοσης της Porsche 911 Cabrio, η οποία συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξής της στα χιόνια. Όπως και τις προηγούμενες φορές που είχαμε συναντήσει τη συγκεκριμένη έκδοση της γενιάς 992 (που θα έχει την εσωτερική κωδική ονομασία 992.2), το καμουφλάζ είναι διακριτικό και «έξυπνο», αποτελούμενο από μαύρες ταινίες, στο χρώμα του αμαξώματος.

Με αυτό τον τρόπο οι Γερμανοί «αλλοιώνουν» την εμφάνιση του πρωτοτύπου και πολλές φορές το κάνουν να φαίνεται ότι διαφοροποιείται ελάχιστα από το τρέχον μοντέλο που κυκλοφορεί στους δρόμους. Αυτή τη φορά, ωστόσο, εντοπίσαμε δύο ξεκάθαρες αλλαγές από τις προηγούμενες «συναντήσεις» μας μαζί του, που δεν προκύπτουν από αφαίρεση καμουφλάζ.

Ο εμπρός προφυλακτήρας έχει δύο οριζόντιες ράβδους αντί για τρεις, ενώ απουσιάζουν και οι ενεργές κάθετες εισαγωγές αέρα πίσω από αυτές. Επιπλέον, οι δύο απολήξεις της εξάτμισης δεν είναι στρογγυλές και κοντά μεταξύ τους, αλλά οβάλ και απέχουν αρκετά. Μια πιο κοντινή ματιά δείχνει ότι εσωτερικά φαίνεται να υπάρχουν δύο μικροί κυκλικοί σωλήνες.

Παρόμοια διαμόρφωση του εμπρός προφυλακτήρα είχαμε συναντήσει στην αρχή του μήνα σε πρωτότυπο της 911 Targa και υπήρχε η εκτίμηση ότι μπορεί να συνδυάζεται με συγκεκριμένο κινητήριο σύνολο ή να αποτελεί μέρος ενός πακέτου Sport σχεδίασης. Ωστόσο, σίγουρα κινούν το ενδιαφέρον, από τη στιγμή που εμφανίζονται για πρώτη φορά και μένει να αποδειχθεί τι «αντιπροσωπεύουν».

Κατά τα λοιπά, το πρωτότυπο είναι εφοδιασμένο με τα φώτα παραγωγής στο εμπρός τμήμα, ενώ για άλλη μια φορά οι ζάντες έχουν διαφορετική σχεδίαση στον εμπρός και τον πίσω άξονα.

Αν και δεν κατέστη εφικτό να έχουμε φωτογραφίες από το εσωτερικό, γνωρίζουμε ότι η νέα 911 Cabrio θα έχει νέο, πλήρως ψηφιακό, πίνακα οργάνων. Τέλος, δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση για τα κινητήρια σύνολα. Δεδομένα δεν περιμένουμε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξει υβριδική εκδοχή, αλλά όχι PHEV.