Η νέα Porsche 911 GTS με φώτα παραγωγής και σχεδιαστικές ενημερώσεις! (photos)


Η γερμανική φίρμα προσπαθεί να κρύψει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της facelift έκδοσης, χωρίς να τα καταφέρνει σε απόλυτο βαθμό.

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: CARPIX
  • 9/4/2023

Οι δοκιμές εξέλιξης της νέας Porsche 911 συνεχίζονται με ασταμάτητο ρυθμό και αυτή τη φορά έχουμε μερικές νέες φωτογραφίες από μια πρωτότυπη έκδοση GTS της σειράς 992.

Οι μονομπούλονες ζάντες είναι η βασική ένδειξη ότι πρόκειται για την GTS, η οποία διαθέτει, πλέον, τα νέα εμπρός φωτιστικά σώματα, με τα διαφοροποιημένα εσωτερικά γραφικά. Καινούρια είναι και τα πίσω φώτα και εξακολουθούν να φέρουν καμουφλάζ.

Οι νέες σχεδιασμένες «γρίλιες» στο κάλυμμα του κινητήρα παραμένουν προστατευμένες, όπως και αρκετά κομμάτια του πίσω προφυλακτήρα. Αν και το αμάξωμα μοιάζει «γυμνό», η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική, καθώς το camo είναι έξυπνα τοποθετημένο, ώστε να φαντάζει ανύπαρκτο.

Έτσι, ενώ η συνολική σχεδίαση του αμαξώματος μοιάζει να μη διαφοροποιείται από την τρέχουσα έκδοση, σαφώς θα υπάρξουν αλλαγές στη facelift εκδοχή που περιμένουμε να ντεμπουτάρει μέχρι το τέλος του 2023.

Προς το παρόν, μία σημαντική τροποποίηση αφορά τη μικρότερη απόσταση που υπάρχει μεταξύ των δύο, κεντρικών, απολήξεων της εξάτμισης, ενώ επανασχεδιασμένες δείχνουν και οι μπροστινές εισαγωγές αέρα.

Στο εσωτερικό θα δούμε επίσης αλλαγές, με τον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων να ηγείται των τροποποιήσεων που θα εφαρμοστούν. Πάντως σε παλιότερες κατασκοπευτικές λήψεις, το εσωτερικό δεν είχε, ακόμα, επανασχεδιαστεί.

Οι πληροφορίες για τα κινητήρια σύνολα παραμένουν δυσεύρετες. Παλιότερα είχαμε συναντήσει μια υβριδική έκδοση της GTS, αλλά φαίνεται ότι δε θα είναι η μόνη, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι το σημερινό πρωτότυπο δε διαθέτει τα ειδικά κίτρινα αυτοκόλλητα που αποκαλύπτουν τον εξηλεκτρισμένο χαρακτήρα.