Η νέα Porsche 911 Turbo ξενίζει με μία διαφοροποίησή της (photos)


Η πανίσχυρη έκδοση της «αειθαλούς» 911 ετοιμάζεται να δεχθεί facelift και η απόδοση του υβριδικού κινητήριου συνόλου της δεν αποκλείεται να ξεπερνά τους 800 PS.

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: CARPIX
  • 9/3/2023

H Porsche ετοιμάζεται να ανανεώσει μια σειρά από μοντέλα της 911 και αυτή τη φορά ο κατασκοπευτικός φακός μας εντόπισε τη facelift έκδοση της 911 Turbo να δοκιμάζεται στα χιόνια.

Μια πρώτη ματιά στο εμπρός τμήμα μάς οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις σε σχέση με το τρέχον μοντέλο. Η μόνη εξαίρεση αφορά τους νέους προβολείς. Αυτό φυσικά θα αλλάξει στη συνέχεια, αλλά προς το παρόν θα πρέπει να περιμένουμε.

Περνώντας στο πλάι, η απουσία διαφοροποιήσεων συνεχίζεται, ωστόσο αυτό που ξενίζει είναι η διαφορετική σχεδίαση που υπάρχει στις ζάντες. Οι εμπρός έχουν πέντε ζευγάρια ακτίνων, ενώ οι πίσω 10 μονές.

Στο πίσω μέρος, μπορούμε να διακρίνουμε τα νέα φώτα, αν και παραμένουν ελαφρώς καλυμμένα, όπως και τις επανασχεδιασμένες απολήξεις της εξάτμισης. Πέρα από το νέο σχήμα, έχουν αλλάξει και θέση, έχοντας μετακινηθεί περισσότερο προς τις άκρες του αμαξώματος.

Βέβαια, η Porsche κρύβει το μεσαίο τμήμα του προφυλακτήρα, γεγονός που αυξάνει τη συγκεκριμένη εντύπωση, αλλά μας κάνει να εκτιμούμε ότι μπορεί να καλύπτουν ένα μεγαλύτερο διαχύτη.

Όσο για το εσωτερικό, θα λάβει κάποιες ενημερώσεις με έναν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων, αλλά δεν έχει γίνει ακόμα γνωστές λεπτομέρειες για την απόδοση του κινητήριου συνόλου. Γνωρίζουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ένα υβριδικό υπερτροφοδοτούμενο κινητήριο σύνολο, οπότε δεν αποκλείεται να προκύψει ισχύς που θα ξεπερνά τους 800 PS.