Η νέα υβριδική Porsche Cayenne Coupe Turbo είναι έτοιμη για παρουσίαση (photos)


Οι τελευταίες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της Coupe έκδοσης της Cayenne αποκαλύπτουν σχεδόν όλες τις λεπτομέρειες του επερχόμενου μοντέλου παραγωγής.

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: CARPIX
  • 13/1/2023

To ντεμπούτο των facelift εκδόσεων της Porsche Cayenne SUV και Cayenne Coupe πλησιάζει όλο και πιο κοντά, όπως δείχνουν οι νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της Coupe έκδοσης από τη Βόρεια Σουηδία.

Το πρωτότυπο που συναντήσαμε ουσιαστικά δεν έχει καμουφλάζ ή, για να είμαστε πιο σωστοί, αυτό περιορίζεται μόνο με συγκεκριμένα αυτοκόλλητα στα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα.

Βέβαια, δεν περιμένουμε κάποια ριζοσπαστική εμφανισιακή ανανέωση, η οποία μάλλον θα επικεντρώνεται στις μεγαλύτερες, τετραγωνισμένες εμπρός εισαγωγές αέρα, στον ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα και στα τροποποιημένα φωτιστικά σώματα.

Το συγκεκριμένο πρωτότυπο μοιάζει να είναι υβριδικό και θα μπορούσε να είναι η Turbo S E-Hybrid Coupe, με βάση την απόληξη της εξάτμισης στο κέντρο. Η συγκεκριμένη διάταξη είναι προαιρετική, σε αντίθεση με τις ζάντες RS Spyder Design.

Αυτή τη φορά δεν έχουμε φωτογραφίες από το εσωτερικό, αλλά γνωρίζουμε από προηγούμενες λήψεις ότι θα υπάρξουν αλλαγές τόσο στην κεντρική κονσόλα όσο και στην οθόνη του συστήματος infotainment. Επιπλέον, ο επιλογέας ταχυτήτων θα αντικατασταθεί από έναν πιο μινιμαλιστικό διακόπτη.

Όσον αφορά τα κινητήρια σύνολα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα διατηρηθούν οι υπάρχουσες επιλογές, ενδεχομένως με μικρή αύξηση της ισχύος και μείωση των εκπομπών ρύπων.

Η παρουσίαση της facelift Porsche Cayenne Coupe, αλλά και της ανανεωμένης «κλασικής» SUV Cayenne, αναμένεται εντός του πρώτου εξαμήνου του 2023.