Η ώρα της ανανέωσης για το VW Jetta!


Η Volkswagen τώρα ετοιμάζει ένα facelift για το τετράθυρο αδερφάκι του Golf, το Jetta, που πλέον διατίθεται εμπορικά αποκλειστικά στην Βόρεια Αμερική. 

  • PHOTOS: CARPIX
  • 13/7/2021

Μπορεί η VW να έχει σταματήσει να εισάγει το Jetta στην Ευρώπη, αυτό όμως δε σημαίνει πως το τετράθυρο αδερφάκι του Golf δεν τα πηγαίνει εξαιρετικά εμπορικά στην αγορά της Βόρειας Αμερικής. 

Η Volkswagen τώρα ετοιμάζει ένα facelift για το Jetta, όπως δείχνουν οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες μας.

Η έβδομη γενιά του Jetta που βγαίνει στην αγορά από το 2018, βασίζεται στην πλατφόρμα MQB, και για να διατηρήσει το μοντέλο φρέσκο, η Volkswagen άρχισε να εργάζεται πάνω σε ορισμένες εμφανισιακές αλλαγές.

Όπως μπορούμε να δούμε, το καμουφλάζ είναι πολύ έξυπνο χρησιμοποιώντας βαμμένο πλαστικό για να κρύψει τις αλλαγές, έτσι ώστε το πρωτότυπο να μοιάζει με ένα κανονικό αυτοκίνητο.

Φυσικά είναι δύσκολο να διακρίνουμε τις αλλαγές στον εμπρός προφυλακτήρα, αλλά στο πίσω μέρος αυτές είναι πιο εμφανείς.

Ένας νέος διαχύτης σε μοτίβο με κυψέλες είναι τοποθετημένος στον πίσω προφυλακτήρα. Οι κόκκινοι ανακλαστήρες στον πίσω προφυλακτήρα κρύβουν επίσης έναν νέο σχεδιασμό.

Δεν υπάρχουν ορατές απολήξεις της εξάτμισης σε αυτό το πρωτότυπο που σημαίνει ότι η Volkswagen προσπαθεί είτε να κρύψει πιθανότατα το νέο σχεδιασμό.

Το ντεμπούτο του ανανεωμένου VW Jetta αναμένεται το 2022.