Η Porsche 911 Sport Classic είναι ξανά εδώ!


O κατασκοπευτικός φακός συνέλαβε ξανά μία διαφορετική 911 να κάνει δοκιμές και αυτή τη φορά είναι ορατές περισσότερες λεπτομέρειες.

  • PHOTOS: CARPIX
  • 28/7/2021

Ξεκινώντας από τον μπροστινό προφυλακτήρα που μοιάζει να είναι κατευθείαν βγαλμένος από την 992 turbo S, μπορούμε να δούμε την οροφή με τα μικρά καμπυλωτά νεύρα και φυσικά την πίσω καμπυλωτή χαρακτηριστική αεροτομή.

Παρατηρούμε ότι οι γραμμές του καπό είναι διαφορετικές από αυτές των κανονικών 911. Στην περίπτωση του Sport Classic οι γραμμές είναι πιο στενές και ταιριάζουν με αυτές της οροφής.

Βέβαια, έχουμε ξαναδεί πρωτότυπα της 992 turbo με το ducktail τελείωμα στο παρελθόν, αλλά αυτό που βλέπουμε εδώ σαφώς και δεν είναι άλλο ένα turbo αφού λείπει η εισαγωγή αέρα στα πίσω φτερά. Επιπλέον, ο ο πίσω προφυλακτήρας φαίνεται επίσης να μεταφέρθηκε αυτούσιος από την turbo S.

Μπορούμε επίσης να δούμε ένα διαφορετικό σήμα στην πίσω γρίλια, και αυτό είναι πιθανότατα το σήμα «Heritage» όπως υπάρχει και στην Porsche 992 Targa 4S Heritage Design Edition.

Προς το παρόν δεν έχουμε ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την ισχύ της συγκεκριμένης 911, αλλά αν αυτό είναι μία έκδοση Sport Classic, δεν θα μας έκανε εντύπωση να δούμε τον κινητήρα και την ισχύ από την GTS που αποκαλύφθηκε πρόσφατα.

Φυσικά αναμένεται περιορισμένη παραγωγή όταν έρθει η ώρα για το ντεμπούτο της στις αρχές του επόμενου έτους.