Η Porsche 911 Sport Classic θα είναι έτοιμη τον Φεβρουάριο του 2022!


Οι κατάσκοποι μας εντόπισαν την επερχόμενη Porsche 911 Sport Classic για άλλη μια φορά κατά τη διάρκεια δοκιμών σε δημόσιους δρόμους στη Γερμανία. Τι γνωρίζουμε για την νέα έκδοση της θρυλικής 911.

  • PHOTOS: CARPIX
  • 23/12/2021

Με τις τελευταίες πληροφορίες μας να λένε ότι το ντεμπούτο της 911 Sport Classic έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Φεβρουάριο, δεν απομένουν πολλές δοκιμές και βελτιώσεις να κάνουν ακόμα οι μηχανικοί της Porsche, κυρίως μερικές μικρές λεπτομέρειες.

Όπως μπορούμε να δούμε από τις τελευταίες κατασκοπευτικές φωτογραφίες, το φαρδύ αμάξωμα της 911 φαίνεται χαμηλό και γνώριμο με το μικρό spoiler στο πίσω μέρος. Φυσικά θα υπάρχουν μερικοί που θα πουν ότι η αεροτομή σε σχέδιο ducktail δεν θα ταιριάζει τόσο στο αμάξωμα της 992. Μία καινούρια φήμη που κυκλοφορεί στο εξωτερικό μας λέει ότι θα κατασκευαστούν μόνο 2000 αντίτυπα της 911 Sport Classic.

Η Porsche ειδικά για το μοντέλο έχει σχεδιάσει την οροφή με δύο χαρακτηριστικά φουσκώματα πάνω από τα κεφάλια των επιβατών, ενώ μπορούμε επίσης να δούμε πώς οι γραμμές του καπό να ακολουθούν το ίδιο μοτίβο με τις γραμμές της οροφής.

Προς το παρόν, δεν έχουμε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με την ιπποδύναμη της 911 Sport Classic, αλλά θέλοντας να κάνουμε μια λίγο… τρελή πρόβλεψη θα λέγαμε ότι είναι πιθανό να μοιραστεί τον κινητήρα και την ισχύ από την GTS που αποκαλύφθηκε πρόσφατα.