Η Porsche Cayman GT4 RS σε όλο της το μεγαλείο!


Ενώ το ντεμπούτο της καινούριας Cayman GT4 RS αναμένεται από μέρα σε μέρα, η κορυφαία Porsche Cayman πιάστηκε από το φωτογραφικό φακό των κατασκόπων μας.

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 12/11/2021

Γνωρίζουμε ήδη ότι η Porsche πρόκειται να κάνει την επίσημη πρεμιέρα της Cayman GT4 RS αργότερα φέτος και ίσως και πριν το τέλος αυτού του μήνα, αλλά οι κατάσκοποι μας εξασφάλισαν τις πρώτες φωτογραφίες της και μπορούμε να δούμε όλες τις λεπτομέρειες της Cayman GT4 RS.

Εντοπίσαμε την Cayman GT4 RS κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης της τελευταίας στιγμής, χωρίς καθόλου καμουφλάζ να αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες που ήταν κρυμμένες πριν. Πλέον έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για το μπροστινό σπόιλερ και τις γωνίες του, τις εξόδους αέρα στα μπροστινά φτερά και την πίσω πτέρυγα για παράδειγμα. Επίσης, και οι αεραγωγοί στο τελείωμα των πίσω γωνιακών παραθύρων φαίνεται να είναι αληθινοί και να περνούν τελικά στο μοντέλο παραγωγής.

Το μόνο που δεν είναι ορατό είναι το έμβλημα της Porsche, που κρύβεται από ένα αυτοκόλλητο, αλλά και το λογότυπο GT4 RS στην πίσω αεροτομή. Στην παραγωγή θα περάσουν και οι τροχοί με το κεντρικό μπουλόνι. Ένα αυτοκόλλητο που κρύβει το λογότυπο RS φαίνεται στο κέντρο των τροχών.

Φήμες θέλουν την νέα Cayman GT4 RS να φτάνει σε απόδοση έως και τους 500 ίππους, με σημαντική βελτίωση των σημερινών αριθμών απόδοσης του 4,0 λίτρων 6κύλινδρου boxer κινητήρα της «κανονικής» GT4.

Μία μικρή λεπτομέρεια είναι το γεγονός ότι η πινακίδα του αυτοκινήτου είναι πραγματική και γράφει S - RS 982, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι πρόκειται για ένα από τα επερχόμενα αυτοκίνητα δοκιμών που θα βγουν και θα διατίθεται από την Porsche.