Η Porsche ετοιμάζει την Panamera Turbo GT


Η Porsche ετοιμάζει ένα ακόμη λίφτινγκ για την Panamera ή μήπως υπάρχει στα σκαριά μία κορυφαία και πανίσχυρη Turbo GT; 

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 2/8/2021

Έχουμε δει κατά καιρούς κάποια πρωτότυπα της Porsche Panamera να δοκιμάζονται τόσο στο Nurburgring, όσο και στους δρόμους της νότιας Ευρώπης, κάτι που μας προκαλεί αρκετά ερωτηματικά.

Θα μπορούσαν να δουλεύουν οι μηχανικοί της Porsche σε ένα ακόμη λίφτινγκ για την Panamera ή μήπως υπάρχει στα σκαριά μία κορυφαία Turbo GT;

Προς το παρόν, από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες μπορούμε να δούμε μόνο τον ελαφρώς διαφορετικό μπροστινό προφυλακτήρα με νέες εισαγωγές αέρα και την επιπλέον εισαγωγή αέρα πάνω από την πινακίδα του αυτοκινήτου. Όπως βλέπουμε, το εσωτερικό είναι πλήρως καλυμμένο, κανοντάς μας να πιστεύουμε ότι η Panamera είναι πιθανότατα φρεσκαρισμένη και στην καμπίνα, ώστε να έχει τις ίδιες αλλαγές που είδαμε επίσης στις ανανεωμένες Cayenne.

Η πληροφόρηση που υπάρχει, αν και δεν επιβεβαιώνεται ακόμα επίσημα από την Porsche, λέει ??ότι η Porsche πράγματι δουλεύει σε μια έκδοση Turbo GT της Panamera με τον ίδιο V8 κινητήρα των 640 ίππων από την Cayenne Turbo GT.

Ίσως είναι έτσι και ταυτόχρονα η Panamera λάβει μια μικρή ανανέωση για να παραμείνει φρέσκια για λίγα ακόμη χρόνια πριν ο πλήρως ηλεκτρικός διάδοχος της είναι έτοιμος. Μπορεί όμως μαζί με αυτή τη μικρής έκτασης ανανέωση, να δούμε και την Panamera Turbo GT να κάνει το ντεμπούτο της.

Ο χρόνος θα δείξει και μένουμε συντονισμένοι για περισσότερα νέα σχετικά με την Panamera Turbo GT.