Η στιγμή του Genesis G90 πλησιάζει!


Έχουμε στη διάθεση μας και σας παρουσιάζουμε τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες από το επερχόμενο Genesis G90. Και αυτή τη φορά μάλιστα έχουμε μερικές νέες λήψεις από το εσωτερικό του πολυτελούς σεντάν της Genesis. 

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 19/10/2021

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον Κορεάτη επίδοξο ανταγωνιστή της νέας S-Class να κάνει δοκιμές εξέλιξης σε μορφή πρωτοτύπου ακόμα γύρω αλλά και μέσα στην πίστα του Nurburgring. Στο εσωτερικό του νέου G90 φαίνεται πως θα γίνει χρήση πολυτελών υλικών που θα συμβαδίζουν με τα στάνταρ της κατηγορίας και φυσικά θα υπάρχει πολλή τεχνολογία.

Αυτή τη στιγμή άλλωστε, ο ανταγωνισμός έχει ανέβει πολύ στην κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων με τη νέα S-Class να κυκλοφορεί στην αγορά, το ανανεωμένο Audi A8 να είναι στα σκαριά και μια νέα BMW Σειρά 7 να ετοιμάζεται.

Με το βαρύ καμουφλάζ να έχει φύγει και το αυτοκίνητο μόνο καλυμμένο με ελαφρύ αλουμίνιο, έχουμε μια καλύτερη ευκαιρία να δούμε τις γραμμές και τις λεπτομέρειες του αμαξώματος.

Νωρίτερα δεν μπορούσαμε να δούμε τη μεγάλη μάσκα, τους έντονους γοφούς και τη νέα γραμμή παραθύρων. Επίσης, τώρα είναι εμφανή και τα τετραπλά φώτα LED.

Στην καμπίνα, ξεχωρίζει η πλούσια χρήση δέρματος, τα πολλά μπουτόν στο τιμόνι, αλλά και η ύπαρξη φυσικών διακοπτών στο πάνελ για τον κλιματισμό χαμηλά στην κεντρική κονσόλα.  

Το νέο Genesis G90 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στα τέλη του 2021 ή στις αρχές του 2022.