Κάτι ετοιμάζει η Toyota για το GR Yaris!


Γίνεται πιο καυτό το GR Yaris; Έχουμε μερικές κατασκοπευτικές φωτογραφίες με ένα Toyota GR Yaris που πραγματικά δεν μοιάζει με αυτό που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε κατά τη διάρκεια των δοκιμών στο Nürburgring.

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 16/9/2021

Αν και έχουμε ξαναδεί ένα παρόμοιο πρωτότυπο GR Yaris με αρκετές πολύ εμφανείς αεροδυναμικές βελτιώσεις να κάνει γύρους δοκιμών στο Nürburgring, αυτή τη φορά το μικρό γρήγορο Toyota  «πιάστηκε» ξανά στην πίστα.

Το εικονιζόμενο δοκιμαστικό πρωτότυπο μοιράζεται μεγάλο μέρος της εμφάνισης του με το «γνωστό» GR Yaris, αλλά υπάρχουν μερικές αεροδυναμικές προσθήκες που μπορούμε να δούμε, όπως οι μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και τα πιο φουσκωμένα φτερά εμπρός και η μεγαλύτερη και πιο ανυψωμένη αεροτομή πίσω.

Φαίνεται επίσης να υπάρχει επιπλέον εισαγωγή αέρα στα μπροστινά φτερά για την ψύξη των τροχών και περισσότερες καμουφλαρισμένες μετατροπές πίσω.

Παρόλο που είναι δύσκολο να καταλάβουμε εάν υπάρχουν τροποποιήσεις στο σύστημα κίνησης αυτού του πρωτότυπου GR Yaris, σίγουρα φαίνεται να περνάει πολύ γρήγορα από τις στροφές του Ring. Αν η Toyota ήθελε να δημιουργήσει μία έκδοση πίστας του GR Yaris, το υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο σύνολο των 1,6 λίτρων με τους 261 ίππους και το σύστημα AWD μάλλον θα παρέμεναν και σε αυτή.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν αυτή είναι πραγματικά μία έκδοση GRMN, μία πιο «καυτή» αγωνιστική έκδοση ή κάτι εντελώς άλλο που μαγειρεύει η Toyota.