Νέες φωτογραφίες της Mercedes GLC!


Έχουμε στη διάθεσή μας μια νέα παρτίδα κατασκοπευτικών φωτογραφιών που δείχνουν την επόμενη γενιά της Mercedes GLC να κάνει δοκιμές κοντά στο εργοστάσιο του Sindelfingen.

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 22/9/2021

Η τωρινή γενιά του GLC βασίζεται στην τρέχουσα C-Class και με την νέα C-Class να έχει ήδη βγει στην αγορά, η GLC νέας γενιάς θα βασίζεται φυσικά στη νέα πλατφόρμα. Με το καμουφλάζ να πέφτει σιγά σιγά μπορούμε να δούμε όλο και περισσότερες λεπτομέρειες.

Όπως μπορούμε να δούμε φαίνεται ότι η επόμενη γενιά θα εξελιχθεί ελαφρώς, αν και το σχήμα θα παραμείνει οικείο. Με το μικρότερο GLB να προσφέρεται ως επταθέσιο, υπάρχει η πιθανότητα να δούμε επίσης αυτή την επιλογή στο νέο GLC. Οι καθρέφτες στις λεπίδες της πόρτας αντί για τις γωνίες των πλευρικών παραθύρων ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις.

Η γκάμα των κινητήρων θα μοιράζεται με τη νέα C-Class, πράγμα που σημαίνει ότι θα δούμε μια γκάμα κινητήρων βενζίνης και ντίζελ με ήπιο υβριδικό σύστημα. Θα υπάρχουν διαθέσιμες plug-in υβριδικές επιλογές και αργότερα θα υπάρξουν και εκδόσεις AMG. Όλοι οι κινητήρες θα είναι τετρακύλινδροι και το αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων θα είναι στάνταρ.

Το εσωτερικό όπως αναμένεται θα αντικατοπτρίζει λίγο πολύ αυτό από τη νέα C-Class με κάποιες μικρότερες αλλαγές. Φυσικά θα βρούμε όλα τα πρόσφατα συστήματα ασφαλείας της Mercedes και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην νέα GLC.

Η νέα γενιά της Mercedes GLC αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της το 2022 και αργότερα θα δούμε και τη νέα GLC Coupe.