Νέες φωτογραφίες του VW ID.Buzz!


Νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες από το επερχόμενο πλήρως ηλεκτρικό Volkswagen ID.Buzz χωρίς καμουφλάζ αποκαλύπτουν ξανά τον σχεδιασμό του.

  • PHOTOS: CARPIX
  • 1/12/2021

Μετά τις προηγούμενες κατασκοπευτικές φωτογραφίες μας από το επερχόμενο πλήρως ηλεκτρικό ID.Buzz κατά τη διάρκεια δοκιμών στις Άλπεις, έχουμε τώρα μερικές νέες φωτογραφίες που αποκαλύπτουν νέες λεπτομέρειες του ηλεκτρικού βαν της Volkswagen.

Το ηλεκτρικό βαν της Volkswagen κάνει και πάλι χειμερινές δοκιμές και πλέον το καμουφλάζ που καλύπτει μερικά μέρη του αμαξώματος είναι ελάχιστο, αποκαλύπτοντας πλήρως την εμφάνιση του.

Ενώ και από το προηγούμενο πρωτότυπο που είχαμε δει η εμφάνιση του ID.Buzz είχε αποκαλυφθεί, τώρα βλέπουμε και πάλι το ID.Buzz με τις συρόμενες πόρτες και παράθυρα στο πίσω μέρος και στις δύο πλευρές. Για πρώτη φορά έχουμε και εικόνες του εσωτερικού που φαίνεται να ακολουθεί την τάση των ηλεκτρικών μοντέλων της γκάμας ID. της Volkswagen.

Η Volkswagen είχε αποκαλύψει ότι η χωρητικότητα της μπαταρίας θα είναι από 48 έως 111 kWh με μέγιστη αυτονομία έως 550 km (κατά τον κύκλο WLTP). Ο ηλεκτροκινητήρας θα έχει ισχύ 150 kW και θα κινεί τους πίσω τροχούς.

Από το 2025 το νέο ID.Buzz θα είναι επίσης το πρώτο ηλεκτρικό βαν που θα διαθέτει πλήρως αυτόνομη οδήγηση.