Νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του VW ID.Buzz!


Μερικές νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες από το επερχόμενο πλήρως ηλεκτρικό ID.Buzz αποκαλύπτουν τον τελικό σχεδιασμό του λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα. 

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 4/11/2021

Μετά τις προηγούμενες κατασκοπευτικές φωτογραφίες μας από το επερχόμενο πλήρως ηλεκτρικό ID.Buzz κατά τη διάρκεια δοκιμών στις Άλπεις, έχουμε τώρα μερικές νέες φωτογραφίες που αποκαλύπτουν νέες λεπτομέρειες του ηλεκτρικού βαν της Volkswagen.

Ενώ το προηγούμενο πρωτότυπο που είχαμε φωτογραφίσει ήταν στην πραγματικότητα η έκδοση ID.Cargo, τώρα έχουμε το «πραγματικό» ID.Buzz με τις συρόμενες πόρτες και παράθυρα στο πίσω μέρος και στις δύο πλευρές στις νέες φωτογραφίες. Για πρώτη φορά έχουμε και εικόνες του εσωτερικού που φαίνεται να ακολουθεί την τάση των ηλεκτρικών μοντέλων της γκάμας ID. της Volkswagen.

Οι φωτογραφίες δείχνουν το ID.Buzz με πιο ελαφρύ καμουφλάζ και μάλιστα να έχει το σήμα της VW μπροστά. Μπορούμε επίσης να δούμε περισσότερα από τη σχεδίαση των φώτων εμπρός, αλλά και τμήματα των γραφικών του πίσω φωτιστικού. Η θύρα φόρτισης στο πίσω δεξί φτερό είναι επίσης ορατή.

Η Volkswagen αποκάλυψε επίσης ότι η διαθέσιμη χωρητικότητα της μπαταρίας θα είναι από 48 έως 111 kWh με μέγιστη αυτονομία έως 550 km (κατά τον κύκλο WLTP). Ο ηλεκτροκινητήρας θα έχει ισχύ 150 kW και θα κινεί τους πίσω τροχούς.

Επιπλέον, το νέο βαν της Volkswagen θα διατίθεται και ως τετρακίνητο, αλλά αυτό θα είναι προαιρετικό και η τελική ταχύτητα ορίζεται στα 160 χλμ/ώρα. Θα υπάρχουν επίσης ηλιακά πάνελ στην οροφή που θα μπορούσαν να σας προσφέρουν επιπλέον αυτονομία έως και 15 χιλιόμετρα.

Από το 2025 το νέο ID.Buzz θα είναι επίσης το πρώτο ηλεκτρικό βαν που θα διαθέτει πλήρως αυτόνομη οδήγηση.