Ο διάδοχος της Lamborghini Aventador αποκαλύπτει και το ταμπλό του! (photos)


Μέχρι το τέλος Μαρτίου θα έχει γίνει η παρουσίαση του νέου supercar, με τον ολοκαίνουριο V12 κινητήρα και την υβριδική «υποστήριξη».

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: CARPIX
  • 26/2/2023

Η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση του διαδόχου της Lamborghini Aventador έχει ήδη ξεκινήσει, από τη στιγμή που επισήμως έχει γίνει γνωστό ότι η αποκάλυψή της θα πραγματοποιηθεί εντός του πρώτου τριμήνου του 2023.

Άρα, μέχρι το τέλος Μαρτίου, αναμένουμε να δούμε το νέο supercarτης ιταλικής φίρμας, το οποίο θα είναι εφοδιασμένο με υβριδικό κινητήριο σύνολο, έχοντας ως βάση το νέο V12 κινητήρα.

Ο κατασκοπευτικός φακός μας «συνέλαβε» ένα πρωτότυπο να κάνει τις τελευταίες δοκιμές στα χιόνια. Μπορεί να είναι ένα περιβάλλον που δύσκολα συναντά κανείς τέτοια αυτοκίνητα, αλλά όσο πιο «σκληρές» είναι οι δοκιμές εξέλιξης ενός μοντέλου, τόσο το καλύτερο για το brand.

Το καμουφλάζ δίνει «κανονικά» το παρών στο αμάξωμα, θέλοντας να κρύψει τις πιο μικρές λεπτομέρειές του αλλά και τα φωτιστικά σώματα με τα οποία θα εφοδιάζεται το μοντέλο παραγωγής. Σαφώς είναι πιο «διακριτικό» από το παρελθόν και μπορούμε να δούμε καλύτερα ορισμένα χαρακτηριστικά του.

Στο προηγούμενο πακέτο φωτογραφιών, είχαμε την ευκαιρία να δούμε από πολύ κοντά τον ψηφιακό πίνακα οργάνων, με το τεράστιο στροφόμετρο και την ένδειξη EV, που επιβεβαίωνε τον υβριδικό χαρακτήρα του κινητήριου συνόλου. Αυτή τη φορά οι φωτογραφίες παρουσιάζουν ένα μέρος του εσωτερικού του αυτοκινήτου, αν και δεν υπήρχε η δυνατότητα να το πλησιάσουμε αρκετά κοντά.

Μπροστά από τον οδηγό, υπάρχει μια ανεξάρτητη ψηφιακή οθόνη, που είναι αρκετά μεγάλη. Το ενδιαφέρον είναι ότι στις λήψεις που έχουμε στη διάθεσή μας δεν υπάρχει η δεύτερη οθόνη του συστήματος infotainment, η οποία ωστόσο λογικά θα είναι τοποθετημένη πιο χαμηλά στην κονσόλα.

Το πίσω μέρος έχει επιθετική σχεδίαση, με το κάλυμμα να αποκαλύπτει το «δυναμικό» διαχύτη και τα πίσω φτερά, ενώ οι δύο, διπλές, απολήξεις της εξάτμισης είναι τοποθετημένες κεντρικά, αρκετά ψηλά.

Οι λεπτομέρειες για την απόδοση του κινητήριου συνόλου αλλά ακόμα και για το όνομα που θα έχει ο διάδοχος της Aventador δεν έχουν γίνει γνωστές. Ωστόσο, απομένει λίγος χρόνος ακόμα για να μάθουμε τα πάντα...