Οι cabrio εκδόσεις της νέας σειράς 4 της BMW είναι πανέμορφες (photos)


Τόσο η «απλή» εκδοχή όσο και η κορυφαία M440i βρίσκονται στο στάδιο της εξέλιξής τους, αλλά έχουν περιορισμένο καμουφλάζ.

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: CARPIX
  • 22/3/2023

Την προηγούμενη εβδομάδα σας παρουσιάσαμε τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της ανανεωμένης σειράς 4 της BMW, τόσο στην «απλή» της έκδοση όσο και στην M440i εκδοχή της.

Σήμερα είναι η σειρά για τις Cabrio εκδόσεις της facelift 4άρας. Συναντήσαμε δύο πρωτότυπα τα οποία και σε αυτή την περίπτωση «αντανακλούν» τη βασική έκδοση αλλά και την πιο «σπορ» M440i. Όπως ήταν αναμενόμενο οι διαφορές είναι αντίστοιχες με τις coupe εκδόσεις.

Αυτό που αμέσως ξεχωρίζει είναι η πλήρως εκτεθειμένη μάσκα στην βασική Cabrio εκδοχή και η καμουφλαρισμένη στην M440i. Αυτό ενισχύει την ήδη ισχυρή πίστη μας ότι στο πιο «αγριεμένο» μοντέλο θα υπάρχουν αλλαγές στη σχεδίασή της.

Τα τροποποιημένα φωτιστικά σώματα τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος «διατηρούνται» και στις Cabrio facelift εκδόσεις, ενώ το καμουφλάζ κρύβει τυχόν άλλες διαφοροποιήσεις που θα μπορούσαν να υπάρξουν στη σχεδίαση των προφυλακτήρων.

Βέβαια, συνολικά και τα δύο cabrio πρωτότυπα δε φαίνεται να έχουν ιδιαίτερες διαφορές από τις εκδόσεις που κυκλοφορούν. Όσο για το εσωτερικό, από τον περασμένο Ιανουάριο η BMW έχει προχωρήσει σε αναβάθμιση, εγκαθιστώντας το νέο iDrive 8 με την οθόνη 12,3 ιντσών του ψηφιακού πίνακα οργάνων και την ανάλογη 14,9 ιντσών του συστήματος infotainment.

Επίσημη ενημέρωση για τα κινητήρια σύνολα δεν υπάρχει, αλλά σε περιπτώσεις facelift πολύ δύσκολα προκύπτει κάτι ιδιαίτερα διαφορετικό σε σχέση με την υπάρχουσα γενιά.

Οι cabrio εκδόσεις της νέας σειράς 4 της BMW αναμένεται να παρουσιαστούν λίγους μήνες μετά τις coupe, οπότε υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος μέχρι την αποκάλυψή τους.