Περισσότερη ισχύς για την ανανεωμένη BMW X5 M60i!


Μια νέα εμφάνισή της δείχνει την ανανεωμένη BMW X5 στην έκδοση M60i.

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 1/7/2022

Έχουμε δει κατασκοπευτικές φωτογραφίες του λίφτινγκ τόσο για το κανονικό X5 όσο και για το X5M και αυτή τη φορά έχουμε μερικές φωτογραφίες σχετικά με την έκδοση X5 M60i που χαρακτηρίζεται από τις απολήξεις της εξάτμισης. Όπως και η X7 M60i, έτσι και ο πιο σπορ αδερφός της θα στραφεί σε μια νέα σχεδίαση με τετραπλές εξατμίσεις. Με την M60i, η πιο σημαντική αλλαγή θα συμβεί κάτω από το καπό. Η M Performance X5 αποκτά τον κινητήρα S68, έναν ήπιο υβριδικό V8 με κυβισμό 4,4 λίτρων.

Εξοπλισμένο με ήπια υβριδική τεχνολογία, το νέο σύστημα μετάδοσης κίνησης θα είναι εξίσου δυνατό με τον προκάτοχό του, ενώ θα φέρει βελτιώσεις όσον αφορά την απόδοση χάρη στην προσθήκη των 48V. Η BMW λέει ότι η διάταξη του κινητήρα θα αποδίδει περίπου 530 ίππους συνδεδεμένα με ένα οκτατάχυτο κιβώτιο Steptronic Sport. Εξωτερικά τα φώτα δεν θα έχουν μόνο πιο λεπτή σχεδίαση αλλά και μερικά νέα γραφικά. Η γρίλια πιθανότατα θα δεχθεί κάποιες αλλαγές προκειμένου να μιμηθεί τη σχεδίαση της X6. Πιθανόν η φωτιζόμενη γρίλια να είναι επίσης μια επιλογή.

Φυσικά θα δούμε επίσης έναν νέο σχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα όπως θα μπορούσαμε να δούμε από τις λιγότερο μασκαρισμένες φωτογραφίες μας κατά την περίοδο δοκιμών. Στο πίσω μέρος θα υπάρχουν νέα πίσω φώτα με νέα γραφικά και μπορούμε επίσης να δούμε τον ελαφρώς επανασχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα. Στο εσωτερικό το iDrive8 με τις μεγαλύτερες οθόνες θα βρει τη θέση του όπως ακριβώς είδαμε στο πρόσφατο λίφτινγκ της BMW X7.