Πρώτη εμφάνιση του επόμενου Hyundai Kona!


Έχουμε τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που μας δίνουν την πρώτη γεύση από την εμφάνιση του ολοκαίνουργιου Hyundai Kona που έχει προγραμματιστεί να έρθει στην αγορά το επόμενο έτος.

  • PHOTOS: CARPIX
  • 7/2/2022

Με την κωδική ονομασία SX2 είναι γνωστό στο εσωτερικό της Hyundai  το επόμενο Kona που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023. Από την όψη του και όσα μπορούμε να δούμε από τις πρώτες φωτογραφίες, παρά το βαρύ καμουφλάζ, φαίνεται ότι η επόμενη γενιά Kona θα μεγαλώσει ελαφρώς, αλλά θα διατηρήσει τη γνωστή εμφάνιση.

Το Kona ήταν το πρώτο μοντέλο της μάρκας με τους χωριστούς “split” προβολείς και το μοντέλο της δεύτερης γενιάς πρόκειται να κρατήσει το χαρακτηριστικό σχήμα. Ωστόσο, ενώ το μοντέλο ξεκίνησε με οριζόντιους κάτω προβολείς, το νέο Kona του 2023 θα μπορούσε να έχει κάθετους χαμηλότερους κύριους προβολείς, όπως έχουμε δει και σε άλλα πρόσφατα SUV μοντέλα της Hyundai.

Η επόμενη γενιά του Hyundai Kona θεωρείται βέβαιο ότι θα συνεχίσει να προσφέρει βενζινοκίνητα και πλήρως ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα. Το πρωτότυπο Kona που βλέπουμε στις φωτογραφίες ήταν η βενζινοκίνητη έκδοση, ενώ το ηλεκτρικό αδερφάκι του έχει την κωδική ονομασία SX2e EV, με το «e» να δηλώνει το γεγονός ότι προορίζεται για την Ευρώπη. Υπάρχουν αναφορές επίσης για την κωδική ονομασία SX2 N Line, υποδεικνύοντας ότι η Hyundai θα λανσάρει και στην επόμενη γενιά Kona ένα πιο σπορ πακέτο N Line με εμφανισιακές βελτιώσεις και μεγαλύτερη απόδοση.

Μια γρήγορη ματιά στην καμπίνα μας αποκαλύπτει μια ψηφιακή οθόνη μπροστά από τον οδηγό, αλλά είναι δύσκολο να δει κανείς πόσο μεγάλη θα είναι τη στιγμή που το υπόλοιπο εσωτερικό είναι λίγο διακριτό.

Το ντεμπούτο της νέας γενιάς του Hyundai Kona αναμένεται να γίνει το 2023.