Στην «Πράσινη Κόλαση» η BMW Σειρά 3 Plug-in Hybrid


Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την PHEV έκδοση της επανασχεδιασμένης BMW Σειράς 3 κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης στην πίστα του Nürburgring-Nordschleife. 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: CARPIX.
  • 15/9/2021

Οι δοκιμές εξέλιξης της επανασχεδιασμένης BMW Σειράς 3 συνεχίζονται για όλες τις εκδοχές τού πολυτελούς μοντέλου της μεσαίας κατηγορίας οχημάτων. Αυτή τη φορά, βλέπουμε την Plug-in Hybrid έκδοσή του η οποία υπάρχει κάτω από ένα αμάξωμα το οποίο παραπέμπει σε αυτό της M340i. 

Στις φωτογραφίες μπορούμε να δούμε ότι τα πρωτότυπα οχήματα φέρουν καμουφλάζ στο εμπρός και το πίσω μέρος τους, καλύπτοντας τις αλλαγές που έχουν γίνει εκεί. Σε αυτές που απεικονίζουν το μπροστά, βλέπουμε ότι δεν έχει υιοθετηθεί η μεγαλύτερων διαστάσεων μάσκα που έχει η M3 και έχει διατηρηθεί η υπάρχουσα διαμόρφωσή της, αναφορικά με τη διάστασή της.

Στο εσωτερικό της επανασχεδιασμένης Σειράς 3 Plug-in Hybrid φαίνεται να υπάρχει στο ταμπλό η οθόνη μεγάλων διαστάσεων που τοποθετείται στις BMW iX και i4, ενώ θα περιλαμβάνεται και το σύστημα iDrive όγδοης γενιάς. Με την ευκαιρία επανασχεδίασης του μοντέλου εξελίσσεται και θα παρουσιαστεί και η αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή του, ενώ για πρώτη φορά στην ως τώρα ιστορία του θα υπάρξει και η M3 Touring.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η επανασχεδιασμένη Σειρά 3 Sedan θα παραμείνει σε διαδικασία παραγωγής ως τον Οκτώβριο του 2025, ενώ η Touring έκδοση ως τον Ιούνιο του 2026. Εκείνη την χρονιά αναμένεται να παρουσιαστεί ο αντικαταστάτης του μοντέλου.