Σχεδόν έτοιμη η νέα Mercedes-AMG SL 63


Η καινούργια Mercedes-AMG SL βρίσκεται στο τελικό στάδιο εξέλιξής της και ο φωτογραφικός φακός την κατέγραψε με σχετικά μικρό καμουφλάζ στο αμάξωμά της.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: CARPIX.
  • 16/9/2021

Η καινούργια γενιά της Mercedes-Benz SL είναι προ των πυλών και αυτό σημαίνει ότι και η Mercedes-AMG SL 63 δεν θα αργήσει να εμφανιστεί επίσημα.

Οι άνθρωποι της γερμανικής εταιρείας κάνουν τις τελικές ρυθμίσεις στο αυτοκίνητο, τόσο σε ό,τι αφορά στην ανάρτηση όσο και αναφορικά με τον κινητήρα. Προς το παρόν, δεν έχουν ανακοινωθεί τα οριστικά τεχνικά χαρακτηριστικά του, ωστόσο ο V8 twin-turbo κινητήρας που θα υπάρχει κάτω από το καπό της Mercedes-AMG SL 63 αναμένεται να αποδίδει περισσότερους από 600 ίππους.

Πάντως, αυτή δεν θα είναι η ισχυρότερη εκδοχή του μοντέλου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, θα δημιουργηθεί και η SL 73 η οποία θα διαθέτει υβριδικής διάταξης κινητήρα που θα αποδίδει περισσότερους από 800 ίππους.

Να σημειώσουμε ότι η καινούργια γενιά της Mercedes-Benz SL θα είναι ένα όχημα 2 συν 2 θέσεων, κάτι που είχε να συμβεί από το μοντέλο που παρουσιάστηκε το 1989. Θα είναι όσο πιο πολυτελής γίνεται και θα έχει τα πιο προηγμένα συστήματα ασφαλείας και άνεσης τα οποία διαθέτει η εταιρεία στην τεχνολογική φαρέτρα της.