Το Audi A6 facelift σε προκαλεί να το αναγνωρίσεις πριν την παρουσίασή του (photos)


Σε μια από τις τελευταίες του εμφανίσεις ως πρωτότυπο, το θερμικό A6 ολοκληρώνει τις δοκιμές του στα χιόνια και ετοιμάζεται να βγει στην παραγωγή.

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: CARPIX
  • 3/12/2022

Γνωρίζουμε ότι η Audi πραγματοποιεί τις χειμερινές δοκιμές της στη Σκανδιναβία. Συναντήσαμε τις προηγούμενες ημέρες τα ηλεκτρικά Q6 e-tron Sportback και A6 e-tron με τα φώτα παραγωγής. Πλέον, ήρθε η σειρά της facelift έκδοσης του A6 με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Η λογική λέει ότι πρόκειται για τις τελευταίες δοκιμές του, πριν από την παρουσίαση, αν και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος σε αυτές τις περιπτώσεις. Ωστόσο, γνωρίζουμε ήδη ότι θα πρέπει να προηγηθεί από το ηλεκτρικό e-tron.

Οι αλλαγές που θα έχει στο εξωτερικό θα είναι περιορισμένες και θα επικεντρωθούν στα σημεία που το συγκεκριμένο πρωτότυπο είναι καμουφλαρισμένο. Μια ελαφρώς επανασχεδιασμένη μάσκα, νέες εισαγωγές αέρα και διαφορετική σχεδίαση των εμπρός φωτιστικών σωμάτων.

Σε αντίθεση με προηγούμενα πρωτότυπα που είχαμε κατασκοπεύσει, το συγκεκριμένο δεν κρύβει το σήμα S Line στα εμπρός φτερά. Περνώντας στο πίσω μέρος, επίσης μικρές θα είναι οι διαφοροποιήσεις από την τρέχουσα έκδοση, επικεντρωμένες στα φώτα και στον προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό, η Audi ασφαλώς και θα τοποθετήσει ένα ανανεωμένο σύστημα infotainment, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει διαφοροποίηση στην απόδοση των κινητήρων  2,0 L και 3,0 L βενζίνης και πετρελαίου, αλλά και των plug-in υβριδικών συνόλων

Η Audi δεν έχει ανακοινώσει πότε θα αποκαλύψει το νέο A6. Εικάζαμε ότι θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του πριν ολοκληρωθεί το 2022, ωστόσο ο χρόνος λιγοστεύει. Τα Audi A6 και A6 Avant θα πρέπει να παρουσιαστούν σε πρώτη φάση, με τις αποκαλύψεις των Allroad, S6 και RS6 να ακολουθήσουν. Η Audi θα φέρει τις σχεδιαστικές αλλαγές σε ολόκληρη τη σειρά A6