Το ΚIA Proceed... ξεπόρτισε – Οι πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες


Στους γερμανικούς δρόμους συνέλαβε ο φωτογραφικός μας φακός το ανανεωμένο Proceed με ελάχιστο καμουφλάζ. Το λανσάρισμά του αναμένεται προς τα τέλη της χρονιάς.

  • Photos: CARPIX
  • 3/6/2021

Πριν από ένα μήνα σας είχαμε αποκαλύψει… μερικώς το νέο Proceed  όταν το εντοπίσαμε φορτωμένο σε ένα φορτηγό. Επανερχόμαστε με νέες φωτογραφίες, καθώς το οικογενειακό μοντέλο της KIA άρχισε να κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους της Γερμανίας, στο Ευρωπαϊκό "στρατηγείο" της Κορεατικής εταιρείας, στην Φρανκφούρτη.

Να θυμίσουμε πώς το Proceed δεν αφορά πλέον ένα 3θυρο sport μοντέλο όπως ο προκάτοχός του, αλλά ένα shooting brake, δηλαδή ένα στέησον με σπορτιφ αμάξωμα, κάτι που ισχύει και στην ανανεωμένη έκδοση.

Από τις φωτογραφίες που δημοσιεύσουμε, μπορούμε να δούμε τη νέα μάσκα που κάνει το μοντέλο πιο επιθετικό. Μπορούμε επίσης να περιμένουμε επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες με σπορ εμφάνιση, νέα φωτιστικά σώματα, αλλά και νέας σχεδίασης ζάντες. Σε κάθε περίπτωση και το νέο λογότυπο της KIA, που ήδη έχει τοποθετηθεί σε μερικά νέα μοντέλα της κορεάτικης φίρμας.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε λόγω του καμουφλάζ, ωστόσο καταφέραμε να φωτογραφίσουμε την ψηφιακή οθόνη για το σύστημα infotainment που είναι διαφοροποιημένα σε σχέση με την υπάρχουσα γενιά.

Για την κίνησή του είναι δεδομένο πώς θα χρησιμοποιήσει ένα ήπιο υβριδικό σύστημα που θα είναι το MHEV που ήδη έχει τοποθετηθεί και στην σειρά Hyundai i30.

Μέχρι το λανσάρισμά του, προς τα τέλη του 2021, είναι σίγουρο πώς ο φακός μας θα το εντοπίσει χωρίς καμουφλάζ, οπότε μείνετε συντονισμένοι.